Kokonaisarkkitehtuurin asiantuntija

Sinulla on osaamista ja kokemusta kokonaisarkkitehtuurin ja siihen liittyvien toimintamallien kehittämisestä

Tehtäviisi kuuluvat julkisen hallinnon asiakkaidemme kokonaisarkkitehtuurin (KA) nykytilan kuvaaminen ja tavoitetilan suunnittelu sekä kokonaisarkkitehtuurin liittyvien toimintamallien kehittäminen. Tarvittaessa toimit asiantuntijana jollakin kokonaisarkkitehtuurin osa-alueista (liiketoiminta-, tieto-, järjestelmä- tai teknologia-arkkitehtuuri).
 
Sinulla on vahvaa käytännön kokemusta kokonaisarkkitehtuurityöstä ja tunnet kokonaisarkkitehtuurin kehittämismenetelmät. Arvostamme aiempaa kokemusta JHS179 kokonaisarkkitehtuurityöstä. Edellytämme, että sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä kirjallisesti että suullisesti, ja pystyt sujuvasti kommunikoimaan sekä tietohallinnon että liiketoiminnan kanssa.
 
Tarjoamme Sinulle työn lisäksi ainutlaatuisen työyhteisön, jossa vaihdetaan kokemuksia ja jaetaan osaamista. Palkkaus- ja kannustemallimme antaa mahdollisuuden hyvään ansaintaan ja se on rakennettu vastaamaan selkeästi kunkin omaa työpanosta.
 
Viimeistään elokuussa 2014 aloittavat pääsevät osallistumaan liiketoimintalähtöiseen tietohallinnon johtamisen valmennusohjelmaan, Sofigaten ICT-akatemiaan, joka on erityisesti räätälöity uusille  sofigatelaisille. Valmennukseen osallistutaan asiakastoimeksiantojen ohessa syksyn aikana ja se tarjoaa loistavat puitteet tutustua sekä kollegoihin että Sofigateen. Valmennus huipentuu sertifiointikokeeseen, jonka suorittaminen hyväksytysti oikeuttaa tietohallinnon johtamisen sertifikaattiin (CIMP).
 
Lähetä hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen rekry(at)sofigate.com viittellä "KA asiantuntija"
 
 

Sofigate 29.4.2014

Jaa: | LinkedIn | |