Sofigate laajenee Oulun kautta Pohjois-Suomeen

Lehdistötiedote 26.10.2011:

Sofigate laajenee Oulun kautta Pohjois-Suomeen

Tietohallintojen palvelutalo Sofigate perustaa toimipisteen Ouluun. Toimipisteen vetäjäksi tulee Ilari Heikkinen, joka on toiminut Oulun kaupungin tietohallintojohtajana sekä Kuntien Tiera Oy:n rakentajana.

”Sofigaten tavoitteena on palvella Oulun toimipisteestä koko Pohjois-Suomea. Meillä on Oulun talousalueella jo valmiina uusia asiakkaita. Pystymme hyödyntämään Ilarin julkisen sektorin asiantuntemusta ja laajaa kontaktiverkostoa koko konsernissa”, kertoo Sofigaten toimitusjohtaja Juha Huovinen.

Vuonna 2003 perustetun Sofigaten kasvu on ollut nopeaa. Sofigate rikkoi 100 työntekijän rajan syyskuun lopulla. Yrityksen tavoitteena on saavuttaa 100 miljoonan euron liikevaihto ja 1000 henkilön kokoluokka vuoteen 2020 mennessä. Sofigatella on Oulun lisäksi toimipisteet Espoossa ja Tampereella.

"Olen seurannut jo pitkään Sofigaten kehitystä ja kasvua Suomen johtavaksi tietohallintojen palvelutaloksi.Yritys tunnetaan alan edelläkävijänä, joka on keskeinen vaikuttaja tietohallintojen toimintamallien ja arvostuksen kehittymiseen. Sofigaten toimintamalli ja halu kasvaa kansainväliseksi toimijaksi tekevät siitä todella mielenkiintoisen yrityksen", Heikkinen sanoo.

Kovan kasvuvauhdin ohessa Sofigate on panostanut viime vuosien aikana voimakkaasti palveluiden tuotteistamiseen, minkä tuloksena ovat syntyneet ICT Academy, ICT Dashboard, ICT Standard ja ICT Roundtable.

 

Lisätietoja:
Juha Huovinen, toimitusjohtaja, Sofigate Oy
puh. 040-507 3541

Julkaistu 26.10.2011

Jaa: | LinkedIn | |