Tietohallinto kokonaispalveluna

Tietohallinnon kokonaispalvelu on helpoin tapa organisoida tietohallinnon johtaminen ammattimaisesti keskisuurissa yrityksissä. Kokonaispalveluasiakkaan tyypillinen liikevaihtoluokka on välillä 50-500 Me ja toiminta on kansainvälistä tai informaatiointensiivistä.

Sofigaten tietohallinnon kokonaispalvelulle on tunnusomaista:

  • Heti riittävä osaaminen. Sofigatella on riittävät resurssit täyttää tietohallinnon avaintehtävät nopeasti alan ammattilaisilla. Liiketoiminnan tarpeisiin kyetään reagoimaan ja haasteet saadaan hallintaan heti.
  • Toimintamallit kuntoon 6 kuukaudessa. Tietohallinnon toimintamallit, mukaanlukien liiketoimintayhteistyö, saadaan kuntoon kuudessa kuukaudessa. Tällöin governance, päätöksenteko, tavoitteet ja mittarit, kustannushallinta sekä palveluiden ja projektien johtaminen ovat ammattimaisella tasolla.
  • Palvelut kuntoon 12 kuukaudessa. Perustietotekniikan sekä keskeisten sovellusten palvelutaso saadaan kuntoon ensimmäisen toimintavuoden aikana. Tämä saattaa edellyttää palveluiden hankintaa, ulkoistamista tai toimittajien vaihtamista. Näillä toimenpiteillä on mahdollista toteuttaa hyvinkin merkittäviä palvelutason parannuksia.

Tarjoamme tietohallintopalvelua myös pienemmille yrityksille. Tyypillisesti yrityksen johto havaitsee liiketoiminnan olevan riippuvainen IT:n toimivuudesta. Turvatakseen luotettavat ja toimivat IT-ratkaisut johto päätyy Sofigaten tarjoamaan tietohallintopalveluun. Palveluun kuuluu osa-aikainen ja kokonaisvastuullinen tietohallintopäällikkö, sekä muuta osaamista tarpeen mukaan. Sofigate organisoi toiminnan ja palvelut tehokkaalla tavalla käyttäen valmiita johtamisen menetelmiä ja työkaluja. 
 

Ota yhteyttä:
Riikka Kivimäki
Senior Executive

040 849 2444
riikka.kivimaki (at) sofigate.com

Jaa: | LinkedIn | |