Hyppää sisältöön

Sofigatesta BMC:n ainoa kultatason kumppani Pohjoismaissa

Sofigate tarjoaa BMC:n digitaalisen palvelunhallinnan ratkaisujen lisäksi muun muassa tuotteistamaansa kaupunkien palvelunhallintajärjestelmäksi tarkoitettua Cityforcea, joka pohjautuu pilvipohjaiseen Remedyforceen.

Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja BMC Software on nostanut Sofigaten kultatason kumppanikseen ainoana pohjoismaisena organisaationa. Globaalisti Sofigate on kultatason saavuttamisen myötä noin 30 parhaan BMC:n kumppanin joukossa. Käytännössä kultatason saavuttaminen tarkoittaa, että Sofigate toimittaa BMC:n tuottamia ratkaisuja ja niihin liittyvää asiantuntijatyötä laadukkaasti, tehokkaasti ja asiakastyytyväisyys on korkea.

Sofigaten tarjoamien BMC:n digitaalisen palvelunhallinnan ratkaisujen avulla organisaatiot voivat digitalisoida palvelunhallinnan prosessejaan, jotka liittyvät esimerkiksi tuki- ja palvelupyyntöihin sekä omaisuuden hallintaan.

Sofigate on tuotteistanut Remedyforceen pohjautuvan pienten ja keskikokoisten kuntien sekä kaupunkien käyttöön tarkoitetun valmisratkaisun Cityforcen, jota voi hyödyntää esimerkiksi häiriö- ja palvelupyyntöjen hallintaan, käyttöoikeuspyyntöihin, kulkulupiin sekä lupa-asioihin ja tehtävien automaattiseen ohjaukseen. Cityforce on helposti laajennettavissa myös tietohallinnon ulkopuolelle, kuten taloushallintoon tai henkilöstöpalveluihin. Remedyforcen ratkaisualustana toimii Salesforcen pilvipalvelualusta.

”Remedyforcen selkeänä etuna on, että se sopii kaikenkokoisille organisaatioille, koska järjestelmä skaalautuu ja muokkautuu organisaation koon mukaan. Palvelualusta on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja sen avulla esimerkiksi työnohjaus ja palvelutasojen hallinta voidaan hoitaa laadukkaasti ja läpinäkyvästi”, Sofigaten liiketoimintajohtaja Olli Halttunen sanoo.

Sofigate on laajentanut BMC:n ratkaisutarjontaa vuosi vuodelta. Tällä hetkellä Remedyn, Remedyforcen ja CityForcen lisäksi Sofigate tarjoaa BMC:n Control-M-, Digital Workplace- ja Discovery-ratkaisuja ja niihin liittyvää asiantuntijatyötä. Control-M on työnkulkujen automatisoinnin ratkaisu, kun taas Digital Workplace auttaa organisaatioita parantamaan työntekijöiden tuottavuutta ja asiakaskokemusta yhdistämällä ja yhtenäistämällä järjestelmiä joustavan käyttöliittymän avulla. Discoveryn avulla organisaatio voi tarkastella ja tehostaa sovellus- ja laiteinfrastruktuuriaan, sillä ratkaisu havaitsee ja muodostaa näkymän sovellusten ja laitteiden välisistä riippuvuuksista.

Sofigate on toiminut BMC:n kumppanina vuodesta 2014 saakka. Tällä hetkellä kymmenet Sofigaten asiakkaat hyödyntävät BMC:n ratkaisuja.

Etsi