Ta nästa steg i din utveckling – utbilda dig till Agil projektledare/Scrum Master hos Sofigate, Nordens ledande bolag inom digital transformation

Sofigate är ett nordiskt IT-konsultbolag med fokus på management och teknik. Vi är en arbetsplats för passionerade människor med drygt 600 inspirerande talanger i vårt Business Technology team.Något av det bästa med att jobba här är att du är omgiven av duktiga kollegor som alltid tar sig tid att hjälpa till. För mer information om Sofigate se: länk

 Vad vi letar efter:
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom IT, som projektledare eller affärsutvecklare men som vill ta nästa steg i din egen utveckling. Drömmer du om en roll där du skapar både affärsnytta och jobbar praktiskt med IT? Då kan tjänsten på Sofigate vara någonting för dig.  Vi letar efter framtida konsulter som vill utbilda sig till Agil projektledare/Scrum Master. De som vill bli en del av ett dynamiskt team, med intressanta uppdrag, som präglas av stor gemenskap och där alla vill stödja våra kunders affärsutveckling.

Vad vi kan erbjuda dig:
Du kommer att få en SAFe Scrum Master certifierings-utbildning. Utbildningen påbörjas under första kvartalet 2022. Dessutom kommer du att gå utvalda kurser för att lära dig använda olika ramverk och koncept som vi använder för att hjälpa våra kunder. Centralt för oss är Business Technology Standard, läs mer om det här.

Vi erbjuder dig en chans att arbeta med teknik och med enastående förstklassiga Agila-metoder, samtidigt som du formar din egen karriär och profil enligt din ambition och passion, oavsett om du strävar efter att vara generalist eller specialist inom ett av våra koncept. Du kommer att vara omgiven av ett team bestående av mycket erfarna och drivna experter som är redo att stödja dig och dela med sig av sina kunskaper till dig. Vi har en öppen och samarbetsvillig teamkultur med en platt organisation. En dynamisk kultur där Dare-, Care- och Grow-värderingar står i centrum för vår verksamhet Är du rätt person är vi redo att investera tid och resurser i dig. Vi vill att du ska lyckas och vi vill att du hjälper oss att växa.

Ansök:
Om du är intresserad av den här möjligheten, ansök idag. Berätta varför du skulle vilja arbeta och lära dig mer om agila arbetssätt och metoder tillsammans med oss.

Detta är en tillsvidareanställning på heltid, med 3 mån provanställning.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Lars Gillberg, Business Lead Transformation, lars.gillberg [@]sofigate.com

 

Apply Now
Cookies Settings