Sofigate ei ole IT-talo. Emme ole myöskään perinteinen konsultointitalo. Olemme sopivasti molempia: bisnesteknologian pioneeri ja markkinoiden edelläkävijä Pohjois-Euroopassa. Yhdistämällä parhaat ihmiset, johtamisen mallit ja käytännöt sekä maailman johtavat teknologiat pystymme toimittamaan asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja nopeasti ja tehokkaasti. 

Bisnesteknologian johtamisen tarjoamaamme kuuluvat myös IT-infrastruktuurin ja IT-johtamisen palvelut, jotka ovat keskeisiä palvelujohtamiselle ja tarjoavat vahvan pohjan kaikille muille toiminnoille.  

Etsimme nyt IT-johtamisen asiantuntijoita Tampereen alueelle! 

IT-johtamisen asiantuntijanateet töitä asiakasorganisaatioissamme, missä johdat kehityshankkeitaedistät asiakkaittemme digitalisaatiota ja vastaat näihin liittyvien palveluiden johtamisesta. Toimit kiinteänä osana asiakasyrityksemme liiketoimintajohtoa, joten liiketoimintalähtöinen ajattelutapa on sinulle välttämätön ja luontevaa.  

Osaamisesi painopistealueet voivat olla digitaalisen kehittämisen johtamisessa, muutosten ja projektien johtamisessa, infrastruktuurissa ja tietoturvassa, palveluiden johtamisessa tai hankinnoissa. Pystyt viestimään ja konkretisoimaan osaamisesi ja saavutuksesi selkeästi. 

Arvostamme kokemusta, mutta ennen kaikkea etsimme oikeaa asennetta. Voit olla kokenut konkari tai työurasi alkutaipaleella. Olet ennen kaikkea tekijäluonne: osaat kääriä hihasi ja ryhtyä toimeen. Menestyäksesi näissä tehtävissä osana kunnianhimoista tiimiämme tarvitset: 

  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, tehdä kehityssuunnitelmia ja viedä niitä käytäntöön 
  • kokemusta IT-palveluiden johtamisesta, projekteista sekä IT-hankinnoista sekä toimittajienhallinnasta 
  • hyvää yleisymmärrys moderneista teknologioista ja pilvipalveluista sekä kokonaisarkkitehtuurista 
  • erinomaisia viestintätaitoja, positiivista asennetta, intoa oppia uutta ja rohkeutta haastaa asiakkaitamme.  
  • osaat puhua sujuvasti sekä liiketoiminnan että IT:n kieltä ja osaat viestiä sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti, sekä suomenettä englannin kielellä. 

Tarjoamme sinulle dynaamisen työympäristön ja tilaisuuden oppia. Meiltä et löydä jäykkää yrityshierarkiaa. Saat johtaa omia vastuualueitasi ja oppia lisää siitä, millaista on työskentely bisnesteknologiayrityksessä. Tämä on tilaisuutesi ottaa seuraava askel urallasi. Matkallasi sinua tukee kokeneiden ammattilaisten tiimi, joka jakaa kaiken tietonsa kanssasi polkusi jokaisella askeleella. 

Lisäksi tarjoamme kattavan oppimis- ja kehittymisohjelman kaikille työntekijöillemme. Ohjelma kattaa muun muassa bisnesteknologiastandardin (lue lisää: www.managebt.org) teknologiataidot, projektinjohtamisen, konsultoinnin ja fasilitoinnin. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä Hintsa Performancen kanssa ja tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluja ja -ohjelmia kaikille työntekijöillemme.   

Lue lisää kulttuuristamme: Meet the Transformers - Sofigate.    

Työpaikkasi tulee sijaitsemaan Tampereella. Teemme todella joustavasti töitä myös etänä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.  

Tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten toimi nopeasti ja hae nyt! Hakuaika on 16.12.2021 saakka.

Apply Now
Cookies Settings