Sofigate Sverige söker talangfulla studenter till vårt graduateprogram

Nu kan du bli en del av vårt team av konsulter inom Business Technology (BT) som löser morgondagens problem idag. Vi hjälper våra kunder att leda sin digitalisering genom att bidra med vår expertis inom strategi, tekniska lösningar och ledarskap.

  

Graduateprogrammet

Sofigate Sveriges Graduateprogram pågår i ett år och är utformat kring tre huvudsakliga strömmar: Affärsutveckling, Praktiskt konsultarbete och Utveckling av konsultkompetens. Det huvudsakliga målet med programmet är att kombinera praktisk erfarenhet från kundprojekt med teoretisk utbildning samt personlig utveckling. Du kommer att vara baserad i Stockholm men bör vara flexibel att arbeta i projekt på annan ort. Under året stöttas du av din team manager och personliga mentor som kommer ge dig den bästa möjliga grunden för en lyckad framtida konsultkarriär på Sofigate.

Läs mer om graduateprogrammet här!

Önskad Kompetens och Erfarenhet

Vi söker studenter med utbildning inom management, systemvetenskap, ingenjör eller ekonomi. Vi ser även att du är intresserad av IT eller digitalisering, och det är en merit om detta varit en del av din utbildning eller arbetslivserfarenhet. Som person är du ambitiös, driven, och har goda akademiska resultat. Du har stark social kompetens, jobbar bra i team och ser fram emot en framtida karriär som konsult. Du pratar både svenska och engelska flytande.

Ansökningsperiod

Ansökningsperioden för Sofigate Sveriges Graduateprogram 2020/21 är öppen från 1 oktober till 10 november 2019. Du ansöker med CV, personligt brev och universitetsbetyg.

Rekryteringsprocess

1 oktober – Ansökan öppnar

24 oktober – Mingelkväll i Stockholm

10 november – Ansökan stänger

13 november – Casekväll i Stockholm 

18-29 november – Personlig intervju i Stockholm

2-13 december – Gruppcase i Stockholm 

 

Kontakt

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor gällande Graduateprogrammet till graduateprogramsweden@sofigate.com 

Apply Now