Sofigate Sverige söker drivna studenter till vårt traineeeprogram med start vår 2022!

Sofigate är ett nordiskt IT-konsultbolag med fokus på management och teknik. Vi hjälper våra kunder i deras digitaliseringsresa med fokus på strategi, digitala transformationer och tekniska lösningar. Vi arbetar med branschledande företag tvärs över sektorer i syfte att snabbare nå marknaden, reducera kostnader, skapa affärsvärde och öka tillväxten.

Eftersom teknik- och affärsvärlden förändras snabbt tar vi på Sofigate alltid ett holistiskt tillvägagångssätt när det gäller strategi, människor, processer och teknik. Det gör vi genom våra två business lines: Management Services och Technology Solutions. Management Services fokuserar på organisations -, process- och metodutveckling för att etablera effektiva samverkansmodeller och därigenom stärka företags transformationsförmåga. Technology Solutions fokuserar på att skapa upplevelser och framtida arbetsflöden genom att designa tjänster, förmågor och processer och därefter applicera moderna plattformar där ServiceNow är vår primära plattformspartner i Sverige.

Om Sofigate Trainee

Sofigate Trainee pågår under ett år och är utformat kring tre huvudområden: Traineeprojektet, Praktiskt konsultarbete och Konsultkompetens. Det huvudsakliga målet med programmet är att kombinera praktisk erfarenhet från kundprojekt med teoretisk utbildning och personlig utveckling. Du är baserad i Stockholm med möjlighet att få arbeta i projekt på annan ort. Under året stöttas du av din Team Lead och din personliga mentor som tillsammans ger dig bästa möjliga grund för en lyckad konsultkarriär på Sofigate.

Programmet har två spår, ett för vardera business line: Management Services (MS) och Technology Solutions (TS):

  • Som MS-trainee kommer du att hjälpa våra kunder med fokus på verksamhetsutveckling inom exempelvis strategi & styrning, förändringsledning och Service Management.
  • Som TS-trainee kommer du med ett tekniskt fokus hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra deras processer, strukturer och arbetsflöden genom exempelvis systemimplementationer, IT-transformationer, systemförvaltningar och automationer.

Läs mer om traineeprogrammet här!

Programansvarig

Önskad kompetens och erfarenhet

Vi söker studenter med masterexamen inom en ingenjörs, IT-, ekonomi- eller managementutbildning eller annan relevant utbildning med max 0-1 års arbetslivserfarenhet. Utlandserfarenhet är meriterande. Som person är du ambitiös, driven och har goda akademiska resultat. Du har hög social kompetens, är en god lagspelare och ser fram emot en framtida karriär som konsult. Du pratar både svenska och engelska flytande.

Ansökningsperiod

Ansökningsperioden för Sofigate Trainee med start februari 2022 är öppen och stänger senast 31a januari 2022. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snabbt som möjligt. Du ansöker med CV, personligt brev och universitetsbetyg.

Kontakt

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor gällande Sofigate Trainee till trainee@sofigate.com

 

Apply Now
Cookies Settings