Valjasta uuden S/4HANA:n voima käyttöösi helposti

Keskity kasvuun, anna asiantuntijoidemme huolehtia SAP S/4HANA-projektistasi

 

Tee mittavasta projektista helposti hallittava

Toiminnanohjausjärjestelmä huolehtii yrityksesi elintärkeistä prosesseista. Uuden järjestelmän käyttöönotto, vanhan päivittäminen tai siirtäminen
on-premise -toteutuksesta pilveen on mittava projekti. Kokeneiden asiantuntijoidemme kanssa mittavasta tulee helposti hallittavaa. Olipa tarpeesi sitten S/4HANA-version käyttöönotto tai päivitys vanhasta uuteen, meillä on kokemusta ja taitoa viedä projekti halutessasi tarvekartoituksesta toteutukseen ja jatkuvaan kumppanuuteen saakka.

 

Onko käytössäsi vielä
vanha S/4HANA-versio?

Lue, miten voimme auttaa sinua päivittämään
järjestelmäversion saumattomasti uuteen.

Haluan päivittää S/4HANA-versioni

Onko edessäsi S/4HANA-käyttöönottoprojekti?

Lue, miten voimme tehdä käyttöönotosta
sinulle helppoa ja sujuvaa.

Haluan ottaa S/4HANA:n käyttöön

Ole nopeampi,
joustavampi ja tuottavampi

Modernin toiminnanohjausjärjestelmän avulla vastaat kiihtyvässä tahdissa muuttuvan liiketoimintaympäristön haasteisiin nopeasti ja tehokkaasti. Pystyt optimoimaan prosesseja ja työnkulkuja, huolehtimaan laadusta ja suunnittelemaan ketterästi.

Miksi SAP S/4HANA?

  • Toteutusvaihtoehtoina on-premise, julkinen tai yksityinen pilvi tai hybridiympäristö
  • Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
  • Sisäänrakennettu tekoäly (AI), analytiikka ja älykäs prosessiautomaatio
  • Muistiin rakennettu (in-memory) tietokanta ja yksinkertaistettu tietomalli
  • Räätälöityjä kyvykkyyksiä ja parhaita käytäntöjä eri toimialoille

Pilven avulla vastaat liiketoimintaympäristön muutoksiin nopeasti ja tehokkasti

SAP S/4HANA-järjestelmään on sisäänrakennettu muun muassa tekoälyä (AI), koneoppimista ja kehittyneet analytiikan työkalut. Voit myös valjastaa käyttöösi julkisen pilven koko voiman: Saat nopeutta, joustavuutta ja luotettavuutta. Pilven myötä pystyt vastaamaan nopeasti kehittyvän liiketoimintaympäristön haasteisiin.

Pilvipalveluiden ansiosta,voit siirtää resursseja IT:n ylläpidosta esimerkiksi uusiin liiketoiminnan kasvua tukeviin kehityshankkeisiin. Saat lisää liikevaihtoa ja kilpailukykyä. Pilvipalveluiden käyttöönotto keventää IT:n kustannuksia, auttaa työntekijöitäsi olemaan tehokkaampia, tukee liiketoimintasi kehittymistä ja luo perustukset yhä paremmille liiketoiminnan tuloksille.

Varmista parhaat SAP-osaajat S/4HANA -päivitysprojektiisi

Tuki nykyiselle SAP-järjestelmälle loppuu vuoteen 2027 mennessä. Se tarkoittaa yhteistä aikarajaa SAP-käyttäjille. Se tarkoittaa myös, että osaajille riittää töitä. Kun ryhdyt päivitysprojektiin nyt, varmistat että käytössäsi ovat Sofigaten kokeneet SAP-taitajat.

Halutessasi tulemme mukaan jo projektin valmisteluvaiheessa. Teemme kattavan tarvekartoituksen sekä yrityksesi organisaation että teknologioiden näkökulmasta. Halutessasi voimme siirtää arvion suoraan kilpailutusvaiheeseen. Saat käyttöösi tarvitsemasi resurssit ja koko talomme asiantuntemuksen. Tarvittaessa voimme auttaa kartoittamaan, mitä osaamista S4-hankkeessasi tarvitaan ja tarjota täydentäviä resursseja omien asiantuntijoidemme joukosta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Ota käyttöösi moderni toiminnanohjausjärjestelmä

Onko käytössänne jokin toinen ERP-järjestelmä, tai oletteko kenties hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Sofigaten kokeneet SAP-asiantuntijat ovat vieneet onnistuneesti maaliin satoja käyttöönottoprojekteja yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Saat meiltä kaiken tarvitsemasi käyttööottoprojektiin, aina tarvekartoituksesta toimitukseen. Toimituksen myötä käytössäsi on myös koko muu Sofigaten palvelutarjoama. Tarvitsitpa tukea esimerkiksi liiketoimintateknologian suunnitteluun, muutosjohtamiseen tai palvelunhallintaan, tukenasi ovat  kokeneet asiantuntijamme. Tarpeesi mukaan saat käyttöösi myös maailmanluokan teknologiat, kuten ServiceNow ja Salesforce.

Kiinnostuitko? 

Ota yhteyttä

Etsitkö lisätietoa?

Lue asiantuntijoidemme viimeisimmät artikkelit aiheesta.

SAP S/4HANA -PROJEKTI EI OLE ENÄÄ TIETOJÄRJESTELMÄHANKE

SAP:n viimeisin S/4HANA-versio on ottanut valtavan loikan eteenpäin. Lyhyesti todettuna suurin mullistus aiempaan on, että S/4:ssä järjestelmää ei enää rakenneta IT-lähtöisesti vaan liiketoiminta edellä.

Siirtyminen SAP S/4HANAan on paljon enemmän kuin tietojärjestelmän versiopäivitys. Se antaa yritykselle mahdollisuuden uudistua ja kasvaa kohti digitaalista johtoasemaa nykypäivän markki- noilla, mutta täyden hyödyn saamiseksi vaaditaan uudenlaista ajattelua siitä, mikä on toiminnanohjausjärjestelmä – ja siitä, minkälaisia mahdollisuuksia se avaa liiketoiminnan kehittämiseen.

Miten organisaatiosi voi saada parhaan hyödyn SAP S/4HANAn käynnistämästä liiketoimintatransformaatiosta? Lataa opas, ja saat asiantuntijoidemme vinkit. 

Mikä olisi yrityksellesi paras S4/HANA-ratkaisu?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, ja olet askeleen lähempänä oikeaa vaihtoehtoa.

 

Janne Parkkonen

Business Executive

+358 50 5747 185

janne.parkkonen@sofigate.com

Haluaisitko rakentaa yrityksestäsi markkinajohtajan?

Uuden SAP S4/HANA-version avulla saat käyttöösi kaikki modernin toiminnanohjausjärjestelmän tarjoamat työkalut. Lue oppaamme, ja osaat ottaa niistä parhaan hyödyn irti.

Close
Cookies Settings