Reimagine Technology

En podcast-serie i regi utav Sofigate.

Välkommen till Reimagine Technology – en podd fokuserad på CIO:ers- och ITledarnas respektive roller

I varje avsnitt får du möta en ledare på ett av Sveriges ledande bolag och höra om deras bakgrund, karriärsval och hur de ser på framtiden. Våra gäster ger en unik inblick i både deras verksamhets- och branschutmaningar.

Lär känna Sveriges främsta CIO:er och ITledare tillsammans med oss och vad de gör för att driva IT och affär framåt.

Reimagine Technology grundades av våra skarpa konsulter på Sofigate – The Business Technology Company där vi arbetar med co-creation tillsammans med våra kunder. Där vi agerar i gränslandet mellan affär och IT.

 Värd för podden är Michael Thunberg, VD på Sofigate Sverige. Michael har över 25 års erfarenhet inom IT och Management Consulting. Han har genom åren arbetat med ett stort antal bolag och organisationer för att utveckla och effektivisera deras affär med hjälp av den senaste tekniken.

Med en djup teknisk kompetens och intresse för affärer har han en förmåga att möta verksamhetens behov med rätt teknik. Genom åren har han hjälpt kunder med rådgivning, upphandling och utveckling av ett stort antal standardplattformar från t.ex. SAP, Oracle och Microsoft, både on-prem och molnlösningar, för ERP, CRM samt BI/Analytics.

Är du CIO eller ITledare själv och vill träffa oss på Reimagine Technology? Eller har du frågor om podden? Kontakta oss så återkopplar vi till dig så snart som möjligt!

Cookies Settings