Jäikö ServiceNow’n vuotuinen päätapahtuma Knowledge väliin? Eipä hätää! Sofigaten ServiceNow-asiantuntijat kokosivat tapahtuman kiinnostavimman annin pähkinänkuoreen. Ole hyvä: kuuden viikon tapahtuma summattuna puoleentoista tuntiin.

Tiesitkö, että jopa 85 prosenttia tekemisestä on toistuvaa kaikissa organisaatioissa? Työn tehostamisessa on siis vielä paljon voitettavaa! Kun rutiinit ja prosessit saadaan soljumaan digitaalisten ratkaisujen avulla, ihmiset voivat käyttää aikansa tuottavampaan työhön. Tänä keväänä keskustelu työnteon tulevaisuudesta on saanut uuden ulottuvuuden, kun pandemian myötä etätyöskentelystä tuli uusi normaali kaikille.

Ei siis ihme, että ServiceNow − laajimmin käytetty palveluhallinnan alusta − on kovassa nosteessa! Myös Suomessa automatisoinnin iso pyörä on liikkeellä, kun suuryritykset ja julkisen sektorin organisaatiot hakevat tehokkuutta työskentelyyn ja palveluun. Jatkossa kannattaa keskittyä ydinbisnekseensä ja hyödyntää valmiita alustaratkaisuja, jotka kehittyvät koko ajan eteenpäin.

Maailman innovatiivisimmaksikin yritykseksi valittu ServiceNow investoi tuotekehitykseen valtavasti joka vuosi. Keväisin alustan kuumimmista uutuuksista kuullaan huippusuositussa Knowledge-tapahtumassa. Tänä eristyksen keväänä tapahtuma oli digitaalinen, mutta puheenvuorot entistäkin mielenkiintoisempia!

Knowledge in a nutshell − kuuden viikon tapahtuma tiivistettynä puoleentoista tuntiin

Haluatko kuulla, mikä Knowledge 2020 -tapahtumassa oli huomionarvoista? Tiivistimme kuuden viikon tapahtuman puolentoista tunnin Knowledge in a nutshell -webinaariksi. Parhaat asiantuntijamme kertovat summaavat webinaarissa yhteen muun muassa seuraavia asioita:

  • Mitä uutta palvelujohtamisessa? (Juha Kujala)
  • Miten automaatio on kehittynyt? (Jyri-Pekka Makkonen)
  • Kuinka ihmisprosesseista saa parhaan hyödyn irti? (Gustav Rydeman)
  • Mitä uutta käyttäjäkokemuksessa? (Laura Raesmaa)
  • Miten ServiceNow-alustaa on kehitetty tukemaan DevOps-tiimien työtä ja ketterää kehittämistä? (Katariina Tavilampi)
  • Alustan uudet kyvykkyydet (Toni Aalto)

Tässä esimakua! Klikkaa itsesi varsinaisen webinaaritallenteen pariin napista alapuolelta.

Katso webinaari täältä

Webinaaritallenne on maksuton, ja sen kieli on englanti.

Lue myös uutinen: Miksi Työllisyysrahasto ottaa ServiceNow-alustan käyttöön?

 

Kaipaatko apua palvelujohtamiseen, palveluhallintaan tai työn tehostamiseen? Haluatko tehdä palveluprosesseista fiksuja sekä käyttäjäkokemuksesta houkuttelevan? Olemme Sofigatella työskennelleet näiden asioiden parissa jo vuosia, ja meillä on pitkät kumppanuudet eri teknologiatoimittajien kanssa. Olemme Pohjoismaiden suurin ServiceNow-kumppani. Ota meihin yhteyttä!

Read these next

Cookies Settings