Hyppää sisältöön

Luo ensiluokkainen asiakaskokemus Salesforcen avulla

Ketterä Salesforce-kumppanisi Suomessa

Olemme liiketoimintalähtöinen ja transformatiivinen Salesforce-kumppani.

2013

Salesforce-kumppani jo vuodesta 2013

80+

Salesforce-sertifikaattia

4.80/5.00

Asiakastyytyväisyysluokituksemme

Enemmän kuin CRM-järjestelmä

Salesforce on muutakin kuin myynnin ja markkinoinnin automaatioratkaisu. Se on paremman ja kokonaisvaltaisemman asiakaskokemuksen rakennuksen alusta.

Meillä Sofigatella on tyypillistä teknologiakumppania liiketoimintalähtöisempi lähestyminen – hyödynnömme teknologiaa, mutta yhdistämme siihen johtavat suunnittelu- ja muutosvalmiutemme. Autamme sinua valjastamaan koko organisaatiosi asiakkaan palvelemiseen.

Yhdistämme liiketoimintalähtöisen muutosjohtamisen uusimpaan teknologiaosaamiseen, jotta organisaatiosi voisi hyödyntää Salesforcea ja asiakasdataa entistä paremmin.

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi alle, niin otamme yhteyttä!

Älä osta teknologiaa, vaan parempaa asiakaskokemusta.

Luo parempi asiakaskokemus

Asiakaskokemus on muutakin kuin hienoja portaaleja tai mobiilisovelluksia. Hyvä asiakaskokemus syntyy kaikista asiakkaan kohtaamista vuorovaikutustilanteista ja prosesseista: markkinoinnista myyntiin, toimituksesta asiakaspalveluun. Lopullisen kokemuksen muodostumiseen vaikuttavat niin ihmiset kuin alustatkin.

Täsmäratkaisujen sijaan rakentavat johtavat organisaatiot liiketoimintansa valituille strategisille alustoille. Kun tuotekehityksestä ja uusimmista ominaisuuksista vastaavat maailman johtavat teknologiatalot, voit itse keskittyä organisaatiosi kilpailukykyä kasvattaviin toimiin.

Hyödynnä dataa – toden teolla

Autamme sinua hyödyntämään dataa ja valjastamaan koko organisaatiosi auttamaan asiakkaitaan paremmin. Tarjoamme sinulle 360°-näkymän asiakkaastasi ja neuvomme, miten sitoutat asiakkaitasi eri kanavissa.

Olemme sitoutuneet ottamaan kanssasi digitaalisen harppauksen, mahdollistamaan uusia liiketoimintamalleja ja parantamaan koko yhteisön kokemusta.

Osta vapautta, älä teknologiaa

Me emme luo ohjelmistoja, vaan autamme asiakkaitamme maksimoimaan Salesforcen arvon. Salesforce-alusta antaa sinulle vapauden luoda uutta ja kasvaa. Suunnittelemme tarvittavat palvelut ja liiketoimintateknologian kanssasi, jotta voit ottaa tulevaisuutesi omiin käsiisi.

Me emme luo ohjelmistoja.
Autamme asiakkaitamme maksimoimaan maailman johtavista liiketoiminta-alustoista saatavan arvon .

Käyttämämme alustat antavat sinulle vapauden luoda ja kasvaa. Suunnittelemme tarvittavat palvelut sekä liiketoimintateknologian yhdessä kanssasi, jotta voit varmistaa, että yrityksesi tulevaisuus on turvattu.

Olemme paras vaihtoehto niille, joille nykyinen Salesforce-kehitys on liian teknologiakeskeistä. Laitamme aina tarpeesi etusijalle, olemme proaktiivisia ja innovatiivisia ja teemme työmme kunnialla – työmme perustana on aina ollut yhteiskehittäminen asiakkaidemme kanssa.

Olemme myös ainutlaatuinen kumppani niille, joilla on sekä Salesforce että ServiceNow strategisina alustoina.

Näin voimme auttaa sinua

Ketterät ja transformatiiviset Salesforce-tiimimme Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa tarjoavat erinomaista palvelua ja kustannustehokasta skaalautuvuutta. Tarjoamme seuraavaa:

Ihmiskeskeinen liiketoimintasuunnittelu ja valmiuksien suunnittelu

Autamme sinua luomaan vision tulevasta liiketoiminnastasi, hyödyntämään sitä datan avulla ja suunnittelemaan Salesforcelle optimaalisen roolin siinä.

Salesforce-innovaatiotyöpajat

Tuomme sinulle uusia ideoita ja johtavia esimerkkitapauksia, jotta voimme yhdessä tehdä etenemissuunnitelman, jonka avulla voit maksimoida Salesforcesta saatavan hyödyn.

Konseptipohjainen toimitus

Toimitamme Salesforceen hyväksi todettuihin konsepteihin perustuvia myynti-, CPQ-, asiakaspalvelu-, markkinoinnin automaatio- ja kaupparatkaisuja, joilla varmistetaan laatu ja tehokkuus.

Tiedolla johtaminen ja hallinnointi

Autamme sinua tunnistamaan strategiset datasi, hallitsemaan sitä tehokkaasti ja luomaan sillä arvoa.

Salesforcen toimialaratkaisut

Me Sofigatella olemme edelläkävijöitä Salesforcen toimialaratkaisuissa, kuten järjestöille, julkiselle sektorille, tai muille toimialoille.

DevOps-tiimit ja asiakastuki

Ketterät Salesforce-tiimimme Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa tarjoavat jatkuvaa arvoa, erinomaista palvelua ja kustannustehokasta skaalautuvuutta.

Kysy vaikka asiakkailtamme

Tutustu alla oleviin referensseihimme tai ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää menestystarinoita!

Tätä saat, kun päätät työskennellä kanssamme:

Johtava transformaatio-osaaminen

Autamme asiakkaitamme rakentamaan orgaanisia muutosvalmiuksia ja kehittämään liiketoiminnan automaatiota johtavien yritysten SaaS-alustojen päälle.

Parempi asiakaskokemus

Asiakaskokemusta ei luoda pelkästää hienoilla portaaleilla tai mobiilisovelluksilla. Asiakaskokemus on ihmisten ja prosessien aikaansaama vuorovaikutustilanteiden ja prosessien tulos, aina markkinoinnista myyntiin ja toimituksesta asiakaspalveluun.

Dataan perustuva päätöksenteko

Autamme sinua niin datan aktivoimisessa kuin koko organisaation valjastamisessa asiakkaan palvelemiseen. Olemme sitoutuneet ottamaan kanssasi digitaalisen harppauksen, mahdollistamaan uusia liiketoimintamalleja ja parantamaan koko yhteisön kokemusta.

Low code / no code -ratkaisut

Emme tee ohjelmistonkehitystä – sen sijaan autamme asiakkaitamme maksimoimaan arvon maailman johtavilla liiketoiminta-alustoilla Alustat taas antavat sinulle vapauden luoda uutta ja kasvaa. Suunnittelemme palvelut ja liiketoimintateknologian siten, että voit ottaa omistajuuden omasta tulevaisuudestasi.

Haluatko tietää lisää?

Keskustelemme mielellämme siitä, miten voisimme tuottaa sinulle lisäarvoa ja auttaa sinua hyödyntämään asiakastietoja liiketoimintasi hyväksi. Jutellaan!

Etsi