SOFIGATE DANMARK

The Business Technology Transformation Company – Vi bygger bro mellem IT og forretning

 

Hvad er Business Technology? Kontakt os

SOFIGATE I TAL

650+

FORRETNINGS- & TEKNOLOGI EKSPERTER I NORDEN
OPERATING MODELS

Se alle vores Services

200+

IMPLEMENTERINGER  AF BUSINESS TECHNOLOGY BASEREDE OPERATING MODELS

Operating Model Services

1000+

 SUCCESFULDE SERVICENOW PROJEKTER I NORDEN & ELITE PARTNER

ServiceNow Services

#1

SERVICENOW EMEA ELITE SEGMENT PARTNER 2021
OPERATING MODELS

Læs Mere

VI BRINGER JER SIKKERT I LAND


Digital
Transformation

Virksomheders fremtidige konkurrenceevne og effektivitet defineres af evnen til at innovere og transformere forretningen med digital teknologi. Åbn op for nye muligheder ved at gå digitalt. Vi rådgiver jer hele vejen: hvor I starter, hvad målet er, hvilken værdi der skabes og hvordan den realiseres. Vi hjælper jer med den digitale forretningsstrategi, rådgiver om hvilke kundevendte digitale services der kan skabe værdi, og hvordan i kan bruge digitale løsninger til at øge effektiviteten i de interne processer. Digital Transformation er blevet et krav, vi hjælper jer med at svare på hvorfor og hvordan det giver mening hos jer.


Cloud

Transformation

Skyen er meget mere end et stort data-lager, det er en grundsten i fremtidens teknologi-landskab. At få mest muligt ud af cloud kræver ændringer i både teknologi og vaner – ud fra jeres situation udformer vi tilgangen til at få alle med.

 


IT strategi & operating model

Vi hjælper jer med at bringe teknologi i spil som en integreret del af den måde I tænker forretning på. Vi identificerer og skaber de optimale agile processer til at opfange behov for løsninger og services, til at udvikle dem og til at stille dem til rådighed for brugere og kunder. hvordan i kan bruge digitale løsninger til at øge effektiviteten i de interne processer.

Digital Transformation er blevet et krav, vi hjælper jer med at svare på hvorfor og hvordan det giver mening hos jer.

 


Service
Management

I et tiltagende komplekst miljø, med mange services og eksterne leverandører er det vigtigt at have de rette strukturer på plads – for at sikre den rette service til brugerne til rette tid, pris og kvalitet. Vi hjælper jer med at introducere den struktur, der passer til jeres behov, for eksempel med base i ITIL, SIAM og Business Technology.

 

 

Se alle vores Services


Projekt- & Forandringsledelse

Vi kan hjælpe jer med at gentænke jeres forretning, sætte den rigtige retning, og tage ansvar for gennemførelsen. Vi hjælper med at skabe beslutningsgrundlag og en business case, der kan forankres og realiseres. Med kravsspecifikation, udbud og anskaffelse af teknologiske løsninger, program- og projektledelse, projektkontor/PMO og den kritiske forandringsledelse/OCM. Vi hjælper med at styre jeres transformationsprojekt sikkert frem til gevinstrealisering.  til at øge effektiviteten i de interne processer. Digital Transformation er blevet et krav, vi hjælper jer med at svare på hvorfor og hvordan det giver mening hos jer.


Automatisering &
Procesoptimering

“Robotterne kommer!” Faktisk er de her allerede. Har I fået en? Lad os hjælpe med at analysere og optimere jeres processer og automatisere dem, der egner sig til det. Start i det små og prøv jer frem, I vil hurtigt opdage at Robotic Process Automation (RPA) frigør jeres tid til at lave mere værdifulde opgaver.

SOFIGATE – DIN PARTNER I DIGITAL TRANSFORMATION


Vi er ledende i Norden på Business Technology Transformation – at skabe forretningsværdi ved at bruge IT og digitale teknologier rigtigt.

Vi hjælper vore kunder med at accelerere deres digitale transformation.

 

I Sofigate er vores tilgang til jeres situation praktisk og pragmatisk: vi hjælper jer med de udfordringer I står over for gennem strategisk rådgivning, de bedste løsninger og services på markedet, transformation og implementering.

Vi har mere end 600 konsulenter i Danmark, Finland og Sverige. Vores mål er at skabe forretningsværdi gennem brugen af teknologi. Grundstenen i vore koncepter og løsninger er Business Technology standarden, et open source rammeværk udviklet i samarbejde med CIO’s fra førende nordiske firmaer.

Vi er førende indenfor Service Management rådgivning i Norden, og har Elite Partner Status med ServiceNow og er partner med BMC. Vi arbejder tæt sammen med UiPath, Apptio, Amazon Web Services (AWS), SAP og Salesforce, men forholder os stadig uvildige når det kommer til vores tilgang og rådgivning.

VORES TEKNOLOGI PARTNERE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NYHEDER & INSIGHTS

Load more

KONTAKT EN AF VORES EKSPERTER

Mikael Nurmi

Managing Director

+45 53 19 54 02
mikael.nurmi@sofigate.com

 

Michael Koch

Head of Platform Services

+45 60 58 69 99
michael.koch@sofigate.com

David Oppen Strand

Customer Executive

+45 28 78 37 64
david.oppenstrand@sofigate.com

 

Berit Dommerby Clausager

Head of Transformation Services

+45 24 82 86 01
berit.dommerby.clausager@sofigate.com

Find os 

Vi har kontor i København, men servicerer vores kunder i hele landet.

København

Gammel Kongevej 60
1850 Copenhagen
Denmark
+45 41 75 09 89

Kontakt Os

Hvis du har nogle spørgsmål så kan du række direkte ud til os hér. Kontaktoplysninger for vores Service områder kan du finde foroven.

Tag Kontakt

Operating Model

Har du integreret agilitet ind i din Operating Model og Cloud & Data Management og Governance?

Se hvordan vi kan hjælpe jer

Invoice Information

Her kan vores kunder og leverandører finde vores invoice informationer.

Mere info

Join our team Öresund!

We’re looking for future business technology pioneers to join our cross-bridge team

Read more
Close
Cookies Settings