MITÄ ON BISNESTEKNOLOGIA? MITEN SE VAIKUTTAA YRITYSTEN TOIMINTATAPOIHIN? MINKÄLAISTA OSAAMISTA BISNESTEKNOLOGIAN JOHTAMINEN TARVITSEE?

Sofigaten kevään 2019 bisnesteknologian webinaarisarja vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin. Webinaarisarjassamme on kolme osaa, joiden aiheet ja kuvaukset löydät alta. Ilmoittaudu mukaan jo tänään!

TI 14.5. klo 14: Osa 1 – Mitä on bisnesteknologia?

Liiketoiminnot toimialasta riippumatta pohjautuvat yhä enemmän teknologiaan ja teknologiapalveluihin. Asiakkaiden ja käyttäjien odotukset palveluiden laadulle, turvallisuudelle ja käytettävyydelle kasvavat samaan aikaan kun palvelujen kehittämistä pitäisi nopeuttaa, kustannuksia alentaa ja arkkitehtuuria yksinkertaistaa.

Meneillään oleva teknologinen vallankumous vaatii uudenlaista osaamista, johtamistapoja ja kyvykkyyksiä, joilla vastata liiketoiminnan murroksen haasteeseen.

Sofigaten BISNESTEKNOLOGIA-WEBINAARISARJAN ensimmäisessä osassa käytiin läpi vastauksia teknologian ja johtamisen megatrendien tuomiin haasteisiin, sekä kuultiin aitoja menestystarinoita pohjoismaiden johtavilta yrityksiltä: miten he ovat lähteneet kehittämään johtamiskyvykkyyttään tämän haasteen edessä.

Webinaarin isännöi Sofigaten Business Executive Matti Vesala.

 

TI 21.5. klo 14: Osa 2 – Bisnesteknologian johtamisen parhaat käytännöt ja mallit

Digikiihdyttämöjä, digitalleja, digilabroja, digibuustereita – moni yritys panostaa teknologiapohjaisten liiketoimintaratkaisuiden kehittämiseen. Tuloksiakin on saatu aikaan: liiketoimintaprosessien automatisointi on osalle arkipäivää, digityöntekijät hoitavat asioita 24/7 ja uusia älyteknologiaa hyödyntäviä palveluja on syntynyt.

Miten tätä kaikkea kannattaa johtaa? Kenen vastuulla on varmistaa, että digikehitys on hallittua?

Sofigaten BISNESTEKNOLOGIA-WEBINAARISARJAN toisessa osassa tutustuttiin avoimen johtamisen viitekehyksen, Business Technology Standardin, saloihin. BT Standard on avoin johtamismalli, jonka avulla yritykset ja organisaatiot toimialasta tai koosta riippumatta voivat suunnitella, kehittää ja johtaa bisnesteknologiaa. Mallia on kehitetty tauotta jo 10 vuoden ajan yhteistyössä kansainvälisten yritysten ja julkisen sektorin organisaatioiden kanssa. BT Standard on satojen organisaatioden käytössä, erityisesti Pohjoismaissa.

Webinaarin isännöi Head of Business Technology Forum, Katri Kolesnik.

 

TI 28.5. klo 14: Osa 3 – Teknologia johtamisen tukena: miten automatisoit liiketoimintaprosesseja?

Moni yritys käyttää nykypäivänä sähköisten palveluidensa tuotantoon DevOps-mallia, jossa ohjelmistokehitys, testaus ja ylläpito yhdistyvät saumattomaksi ja automatisoiduksi kokonaisuudeksi. DevOps ei kuitenkaan tarjoa ratkaisuja päästä-päähän-arvoketjujen mittaamiseen, kehittämisen ja tuotannon työjonojen keskinäiseen läpinäkyvyyteen ja malli perustuu kyvykkäiden asiantuntijoiden onnistumisiin.

Hyödyntämällä bisnesteknologiamallia ja moderneja mallia tukevia työkaluja, pystytään kysyntä yhdistämään saumattomasti kehittämiseen ja jatkuvaan palveluun. Tätä kautta voidaan saavuttaa merkittäviä liiketoimintahyötyjä kun toiminta on läpinäkyvää ja seurattavaa.

Sofigaten BISNESTEKNOLOGIA-WEBINAARISARJAN viimeisessä osassa esiteltiin nykyaikaiset ratkaisut sähköisten palveluiden kehittämiseen, kuullaan kuinka edelläkävijäyritykset hyödyntävät valmista mallia jo tänä päivänä osana palvelutuotantoaan sekä nähdään käytännössä esimerkkipalvelun kautta demo aiheesta.

Webinaarin isännöi Sofigaten CTO, Service Management, Juha Kujala.

 

Heräsikö mieleesi kysymyksiä? Ota yhteyttä Riikka Kauppiseen! (riikka.kauppinen(at)sofigate.com)

Etkö päässyt mukaan webinaareihin?

Voit ladata nauhoitteet täyttämällä alla olevan lomakkeen.

BUSINESS TECHNOLOGY STANDARD

Vuonna 2009 julkaistu Tietohallintomalli päivittyi jo neljänteen versioonsa, joka kantaa nimeä Business Technology Standard.

Tutustu malliin täällä

ONKO SINUN TIIMISSÄSI JO ROBOTTI?

Tekoäly ja automatisoidut prosessikulut ovat esimerkkejä bisnesteknologiasta, jotka ovat kuitenkin yleisesti käytössä vasta "IT:n" automatisoinnissa. Onko sinulla jo robotti-kollega?

Lue koko artikkeli täällä

BUSINESS TECHNOLOGY ACADEMY

Onko sinun vastuualuettasi asiakaskokemus ja digikehitys? Vai tehokkaat ja toimintavarmat palvelut? Haluatko kehittää osaamistasi alan edelläkävijöiden kanssa?

Tutustu valmennuksiin täällä

Read these next

Cookies Settings