Etsimme rohkeita liiketoiminnan kasvun rakentajia

Sofigate ei ole IT-talo. Emme ole myöskään perinteinen konsultointitalo. Olemme sopivasti molempia: bisnesteknologian pioneeri ja markkinoiden edelläkävijä Pohjois-Euroopassa. Yhdistämällä parhaat ihmiset, johtamisen mallit ja käytännöt sekä maailman johtavat teknologiat pystymme toimittamaan asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja nopeasti ja tehokkaasti.

Meillä sinunkaan ei tarvitse olla tiukasti yhtä tai toista. Lähes 600 sofigatelaisen porukkaamme mahtuu monta teknologian ja liiketoiminnan ammattilaista erilaisilla taustoilla – joukosta löytyy esimerkiksi tulkki, kätilö ja meribiologi.

Eniten meitä kiinnostaa se, miten innostuneena tartut haasteeseen luoda teknologialla hyötyä liiketoiminnalle yhdessä asiakkaidemme, kumppaniemme ja kollegoidesi kanssa. Miten olet saavuttanut kasvu- ja liiketoimintatavoitteesi aikaisemmissa rooleissasi ja miten olet johtanut tiimiäsi kohti yhteistä maalia.

Työ kuuluisalla digitalisaation aallonharjalla on välillä hektistäkin – sitä emme kiellä – mutta pidämme toisistamme huolta. Se on meillä enemmän kuin juhlapuhetta: investoimme henkilöstömme hyvinvointiin ja kouluttamiseen. Nopeasta kasvusta huolimatta haluamme säilyttää ihmisten välillä mutkatonta ja välitöntä tunnelmaa.

Etsimme:

  • Tehtäväsi on kasvattaa liiketoimintaamme ja luotsata omaa bisnesteknologian osa-aluettasi. Tähtäimessämme on saavuttaa vuoteen 2025 mennessä 500 miljoonan euron liikevaihto.
  • Sovit tehtävään, jos sinulla on paitsi nälkäinen asenne, myös vankkaa kokemusta ja näkemystä liiketoiminnan rakentamisesta, johtamisesta ja kasvattamisesta, unohtamatta ihmisten johtamista. Tulokset ja näytöt edellisistä rooleista puhuvat puolestasi, arvostamme kokemusta vastaavista rooleista.  Viestintätaitosi ovat erinomaiset sekä suomeksi että englanniksi.
  • Roolinimikkeesi on Business Executive tai Liiketoimintajohtaja,
    toimistomme sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Oulussa

Kuulostaako sinun työyhteisöltäsi?

Hyppää tästä hakuun

Tarjoamme:

  • Bisnesteknologian markkinan paalupaikan, missä pääset työskentelemään Suomen johtavien yritysten ja yritysjohtajien kanssa
  • Mahdollisuuden kehittää ja kasvattaa omaa liiketoiminta-aluettasi, ja johtamaan bisnesteknologian superammattilaisten tiimiä
  • Osan Sofigaten kasvutarinassa, jossa tulevaisuutta rakennetaan tiiviissä yhteistyössä muiden kasvujohtajien kanssa
  • Jatkuvan oppimisen ja innovoinnin ympäristön
  • Paikan keväällä starttaavassa johtamisen osaamisen Leadership Journey -valmennusohjelmassa. Ohjelma tehdään yhteistyössä Henley Business Schoolin kanssa ja se koostuu kolmesta moduulista: Valmentava johtaminen, Transformaation johtaminen ja Liiketoiminnan kasvun johtaminen. Jokaisessa moduulissa näkökulmia teemaan tuo myös Hintsa Performancen huippuvalmentaja.

Haluatko tietää lisää? Oletko valmis tarttumaan haasteeseen?

Hae nyt!

Millaista Sofigatella on olla töissä?

Sofigate on yhtä kuin ihmiset: innostuvat, osaavat ammattilaiset, jotka ovat aina valmiita auttaamaan toisiaan. Voit olla varma, että sinut otetaan lämpimästi porukkaan mukaan. Opit paljon heti ensimmäisestä päivästä lähtien ja pääset haastamaan ja sinut haastetaan! Meille on tärkeää, että koet Sofigaten kulttuurin itsellesi sopivaksi. Alla muutaman liiketoimintajohtajan ajatuksia Sofigatella työskentelystä.

Laita hakemus tulemaan tästä!

Sofigaten kulttuurin ytimessä oleva innovatiivisuus ja luova hulluus on sallittua ja jopa toivottua. Näistä lähtökohdista on jalostettu paljon hyviä käytäntöjä asiakkaillemme!

Opin joka päivä valtavasti samalla, kun autan pohjoismaisia yrityksiä menestymään digitaalisen murroksen keskellä. Työnteossa on hyvä fiilis, kun aina voi kilauttaa kaverille ja saada apua.

 

 

Jotkut päivät ovat niin vauhdikkaita ja vaihtelevia, että paras pitää vain laidoista kiinni ja antaa mennä. Parasta on vapaus ajatella ja tehdä ja löytää se itselle sopiva ja kiinnostavin polku, uteliaisuus palkitaan!

Cookies Settings