Etsimme rohkeita liiketoiminnan kasvattajia

Sofigate ei ole IT-talo. Emme ole myöskään perinteinen konsultointitalo. Olemme vähän molempia: bisnesteknologian palvelujen pioneeri ja markkinoiden edelläkävijä Pohjois-Euroopassa. Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille parhaat ihmiset, käytännöt ja työkalut digitalisaation johtamiseen.

Lähetä hakemuksesi tästä!

Meillä sinunkaan ei tarvitse olla tiukasti yhtä tai toista. Yli 500 sofigatelaisen porukkaamme mahtuu monta IT:n ja liiketoiminnan ammattilaista erilaisilla taustoilla – taitaapa joku olla alkujaan meribiologikin. Eniten meitä kiinnostaa se, miten innostuneena tartut haasteeseen luoda teknologialla hyötyä liiketoiminnalle yhdessä asiakkaidemme, kumppaniemme ja kollegoidesi kanssa.

Jos sytyt siitä, että pääset laittamaan menneen maailman määrittelyt uusiksi, Sofigate on sinun paikkasi.

Työ kuuluisalla digitalisaation aallonharjalla on välillä hektistäkin – sitä emme kiellä – mutta pidämme toisistamme huolta. Se on meillä enemmän kuin juhlapuhetta: investoimme henkilöstömme hyvinvointiin ja kasvusta huolimatta haluamme säilyttää ihmisten välillä mutkatonta ja välitöntä tunnelmaa.

Etsimme nyt rohkeita liiketoiminnan kasvattajia joukkoomme:

  • Tehtäväsi on kasvattaa liiketoimintaamme ja nostaa tuoreita alkuja bisnesteknologian viitekehyksestämme. Tähtäimessämme on saavuttaa vuoteen 2020 mennessä 150−200 miljoonan euron liikevaihto, mikä tarkoittaa yli 1000 työntekijää. Olemme kovassa vauhdissa, mutta katsomme jo paljon vuotta 2020 pidemmälle. Sovit tehtävään, jos sinulla on paitsi nälkäinen asenne, myös kokemusta ja näkemystä liiketoiminnan kasvattamisesta sekä johtamisesta. Viestintätaitosi ovat erinomaiset sekä suomeksi että englanniksi.
  • Jos näet kasvun suurimpana innoittajana myyntityön ja se on intohimosi, on roolinimikkeesi Business Executive.
  • Jos asiakastoimeksiantojen johtaminen, oma arvokas asiakastyö ja tiimin johtaminen omalla esimerkillä on sinun juttusi, on roolinimikkeesi Practise Lead.
  • Molemmissa rooleissa työ sijoittuu pääkaupunkiseudulle.

Kuulostaako sinun työyhteisöltäsi? Lähetä heti hakemuksesi ja CV:si, niin olemme askeleen lähempänä ensimmäistä työpäivääsi. Muista laittaa hakemukseesi otsikoksi sinua enemmän innostava rooli!

Tästä hakulomakkeelle

Millaista Sofigatella on olla töissä?

Sofigate on yhtä kuin ihmiset: innostuvat, osaavat ammattilaiset, jotka ovat aina valmiita auttaamaan toisiaan. Voit olla varma, että sinut otetaan lämpimästi porukkaan mukaan! Tässä muutama kommentti tulevilta työkavereiltasi. Kysy ihmeessä lisää, kun törmäät meihin sofigatelaisiin. Meille on tärkeää, että koet Sofigaten kulttuurin itsellesi sopivaksi.

Laita hakemus tulemaan!

Business Executivena on mahtavaa olla töissä huippuasiantuntijoiden ympäröimänä. Se haastaa myös itseäni oppimaan ja pitämään riman korkealla!

Aamulla kannattaa herätä, koska tietää, että tänäänkin tapahtuu jotain huikeata. Haluan ajatella, että teen asiakkaan jokaisesta päivästä merkittävän.

Meillä on matala organisaatio ja todelliset mahdollisuudet vaikuttaa siihen, miten teemme työtä. Täällä haastetaan positiivisella tavalla päivittäisessä tekemisessä.

Sofigaten kulttuurin ytimessä oleva innovatiivisuus ja luova hulluus on sallittua ja jopa toivottua. Näistä lähtökohdista on jalostettu paljon hyviä käytäntöjä asiakkaillemme!

Opin joka päivä valtavasti samalla, kun autan pohjoismaisia yrityksiä menestymään digitaalisen murroksen keskellä. Työnteossa on hyvä fiilis, kun aina voi kilauttaa kaverille ja saada apua.

 

 

Jotkut päivät ovat niin vauhdikkaita ja vaihtelevia, että paras pitää vain laidoista kiinni ja antaa mennä. Toisinaan taas siniset ajatukset oranssilla sohvalla tasapainottavat hektisiä hetkiä.  Parasta on vapaus ajatella ja tehdä ja löytää se itselle sopiva ja kiinnostavin polku, uteliaisuus palkitaan!