Oletko etsimämme SAP-haastaja?

Sofigate on bisnesteknologian palvelujen pioneeri ja markkinoiden edelläkävijä Pohjois-Euroopassa. Sofigate työllistää tällä hetkellä lähes 550 bisnesteknologian johtamisen ja digitaalisten transformaatioiden huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille parhaat ihmiset, käytännöt ja työkalut liiketoiminnan ja digitalisaation johtamiseen teknologian murroksessa.

Oletko etsimämme SAP-haastaja?

Juuri nyt haemme joukkoomme motivoituneita, bisnestä ymmärtäviä SAP-kykyjä. Oletpa sitten ansioituneempi asiantuntija tai tuoreempi tulokas, haluaisimme tutustua sinuun!

Me Sofigatella työskentelemme hieman eri tavalla kuin muut. Olemme ylpeitä siitä, että teemme asiat Sofigate-tyylillä: ennakkoluulottoman yrittäjähenkisesti, oikeissa paikoissa riskejä ottaen ja vanhoja tottumuksia haastaen. Meillä Sofigaattoreilla on paljon vapauksia – mutta tiukoissa paikoissa voimme myös luottaa siihen, että tuemme toisiamme bisnesteknologian asiantuntijoina.

SAP tulee olemaan työpäiväsi keskiössä, joten arvostamme aiempaa taustaa SAP ERP:in tai S/4 HANA:n parista. Koska työmme laajempi tavoite on kuitenkin rikkoa raja-aidat IT:n ja liiketoiminnan väliltä ja laittaa ne tekemään yhdessä tulosta asiakkaidemme eteen, pääset myös murtamaan tiukat SAPluunat ja osallistumaan projekteihin hyvin eritaustaisten kollegojen kanssa. Emme halua määritellä taustaasi sen tarkemmin – tärkeintä meille on oikea asenne ja halu oppia!

Jos sinulta löytyy draivia ottaa vastuuta projekteissa, viestiä tehokkaasti ja ajoittain joustaa tulosten eteen, kaikki on mahdollista!

Hae nyt!

Haluatko tietää millaista meillä on työskennellä?

Kuka sen paremmin kertoo, kuin meidän omat ihmiset. Lue alta lisää:

Cookies Settings