Opas onnistuneeseen CRM-hankkeeseen:

3 totuutta asiakashallinnan uudistamisen haasteista ja mahdollisuuksista

“Aivan liian usein CRM:n hyötyjä perustellaan sillä, mitä kaikkea tietoa myyjät voivat syöttää CRM-järjestelmään. Eihän sen näin pitäisi mennä. Sieltä alustastahan myyjän pitäisi pystyä päinvastoin saamaan tietoa oman työpäivänsä tai -viikkonsa suunnitteluun – että mihin asiakkaaseen kannattaa juuri nyt olla yhteydessä ja mistä asiasta. Ja näiden tietojen pitää päivittyä sinne järjestelmään automaattisesti. CRM on myyjää varten, eikä toisin päin.”
Keskisuuren IT-yrityksen myyntijohtaja

Asiakkuudenhallinta- eli CRM-järjestelmän käyttöönotto ja kehittäminen kuuluvat keskikokoisen tai suuren yrityksen tärkeimpiin askeleisiin kohti digitaalista edelläkävijyyttä. Maailma on muuttunut, ja kustannustehokkaat, pilvipohjaiset CRM-alustat ovat tuoneet pienempienkin organisaatioiden ulottuville uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan uudistamiseen.

Olipa organisaatiosi kokenut toimija, joka kaipaa lisäpotkua CRM:n hyödyntämiseen, tai otitpa vasta ensimmäisiä askeleita Excel-pohjaisesta asiakashallinnasta maailmanluokan työkaluihin ja prosesseihin, toivomme, että löydät oppaastamme hyödyllisiä tienviittoja matkallesi.

LATAA OPAS: Vinkit onnistuneeseen CRM-toteutukseen

MAAILMAN INNOVATIIVISINTA ASIAKASHALLINTAA

Oikean järjestelmän valinta on isossa roolissa asiakashallinnassa. Innovatiivinen, skaalautuva ja jatkuvasti kehittyvä – näillä perusteilla luotamme maailman johtavaan Salesforce-ekosysteemiin.

Lue lisää

 

Haluatko jatkaa keskustelua?

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää

Ota yhteyttä

Juhana Tormilainen

Business Executive, Customer Experience

+358 400 698 390

juhana.tormilainen@sofigate.com

Roope Mäkelä

CTO, Customer Experience

+358 50 486 9649

roope.makela@sofigate.com

Cookies Settings