Hyppää sisältöön

ServiceNow – ihmislähtöistä palveluautomaatiota

Olemme johtava ServiceNow-kumppani ja edelläkävijä Pohjois-Euroopassa jo vuodesta 2009.

1.

Ensimmäinen ja suurin ServiceNow-kumppani Pohjoismaissa

1000+

ServiceNow-projektia vuodesta 2009

200+

ServiceNow-ammattilaista 4 maassa

2021

Vuoden Elite-kumppani EMEA-alueella

Odotatko ServiceNow-kumppaniltasi hyväksitodettuja ratkaisuja ja proaktiivista innovointia?

Tarjoamme juuri sitä – asiakkaamme ovat tyypillisesti edelläkävijöitä ServiceNow’n hyödyntämisessä strategisena alustana monen eri alueen työnkuluissa. Meillä on johtavia asiakasreferenssejä useilta eri toimialoilta – kysy lisätietoja tai katso alta referenssimme.

Uskallamme haastaa asiakkaat ja auttaa heitä paljon muussakin kuin ServiceNow-konfiguroinnissa, esimerkiksi toimimalla heidän transformaatiokumppaninaan. Olemme strateginen valinta sinulle, joka haluat maksimoida ServiceNow-alustan arvon.

Meillä on ainutlaatuista osaamista niin palvelumuotoilun kuin johtavien alustakyvykkyyksienkin yhdistämisessä sekä vankka kokemus menestyksekkäiden muutosprojektien toteuttamisesta suurissa globaaleissa organisaatioissa.

Onko ServiceNow mielestäsi vain kallis IT-työkalu?

Valmistaudu päivittämään näkemyksesi ja tekemään ServiceNow’sta strateginen työnkulkualustana, joka tuottaa nopeasti arvoa!

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi, jos haluat meiltä tarjouksen tai lisätietoja palveluistamme:

Teroita strategiaasi ServiceNow-alustan avulla

Tarjoamme käyttöösi kokonaisen kirjaston hyväksitodettuja ServiceNow-ratkaisuja, joka perustuu kokemukseemme yli 1000 ServiceNow-projektista. Emme keksi pyörää uudelleen, vaan keskitymme ihmiskeskeiseen suunnitteluun ja palveluautomaation kehittämiseen. Ajan, kustannusten ja hermojen säästämisen lisäksi kirjaston uumenista löytyy keinoja siihen, miten pysyt mukana muutoksessa myös tulevaisuudessa.

Tee työstäsi mielekkäämpää

Loistavaksi mielletty kokemus edellyttää ajattelutavan muutosta: emme ajattele palveluita siiloissa, vaan keskitymme ihmiseen. Toimialarajat ylittävät ja pitkälle automatisoidut työnkulut varmistavat, että palvelut voidaan toimittaa saumattomasti järjestelmien, osastojen ja ekosysteemin kautta. Tämä yksinkertaistaa elämäämme ja antaa meille mahdollisuuden keskittyä mielekkäämpiin tehtäviin.

Demokratisoi teknologia!

ServiceNow-alustan kaltaiset kevytkehittämisen alustat mahdollistavat suuren muutoksen. Liiketoiminnan osaajat voivat luoda itse tulevaisuuden ratkaisuja. Lähestymistapamme alustan johtamiseen varmistaa nopeuden ja vapauden kehittämisessä ilman että alustan hallinta kärsii tai lopputuloksena olisi sekalainen joukko siilomaisia ratkaisuja. Varmistamme, että asiakkaanamme saat kestävää arvoa ServiceNow-alustasta.

Palvelumme sinulle

Mitä tarjoamme

Oletko valmis päivittämään näkemyksesi ja tekemään ServiceNow’sta strategisen työnkulkuympäristön, joka tuottaa nopeasti arvoa? Näissä asioissa voimme auttaa sinua:

Ihmiskeskeinen liiketoiminnan suunnittelu ja valmiuksien kehittäminen

Autamme sinua luomaan vision tulevasta liiketoiminnastasi, työnkuluista ja ServiceNow-alustan halutusta roolista.

ServiceNow-innovaatiotyöpajat

Tarjoamme sinulle uusia ideoita ja relevantteja asiakaskeissejä, joiden avulla voimme yhdessä luoda suunnitelman ServiceNow’n arvon maksimoimiseksi.

Konseptiin perustuva toimitus

[15:04] Juha Kujala

Toimitamme konsepteihin perustuvia työnkulkuratkaisuja asiakaspalveluun, sisäisiin palveluihin ja teknologiajohtamiseen.

Toimintamallin automatisointi

Bisnesteknologia-malliin perustuvat parhaat käytännöt kääntyvät kullekin roolille optimoiduiksi työtiloiksi ja pitkälle automatisoiduiksi työnkuluiksi ServiceNow-alustalla.

Toimivaksi todetut toimialaratkaisut ServiceNow’ssa

Olemme edelläkävijä ServiceNow-toimialaratkaisuissa muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollossa, rakennusalalla ja valmistavassa teollisuudessa

DevOps-tiimit ja asiakaspalvelu

Sofigaten ketterästi toimivat tiimit tuottavat jatkuvasti lisäarvoa sekä ymmärtävät ympäristöäsi ja tavoitteitasi.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Tutustu alla oleviin asiakaskeisseihimme tai ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää menestystarinoita!

Maksimoi ServiceNow’sta saatava hyöty

Tätä kaikkea saat, kun päätät työskennellä kanssamme:

Johtavat muutosvalmiudet

Autamme asiakkaitamme vahvistamaan luontaisia muutosvalmiuksiaan ja kehittämään liiketoiminnan automaatiota johtavien yritysten SaaS-alustojen päälle.

Siirrämme asiakkaiden datan suljetuista ja raskaasti toteutettavista järjestelmistä nykyaikaisiin liiketoiminta-alustoihin. Luonteeltaan osallistavat alustat on helppo ottaa käyttöön, ja ne taipuvat hyvin erilaisiin muokkaustarpeisiin.

Säästä rahaa ja resursseja

Suurin osa organisaatioiden sisäisestä työstä on toistuvaa ja tehotonta. Automatisoimalla ja digitalisoimalla työsi voit säästää jopa 85 % ajasta ja antaa työntekijöidesi keskittyä kaikista tärkeimpiin asioihin.

Tarjoamme käyttöösi kokonaisen kirjaston hyväksitodettuja ServiceNow-ratkaisuja, joka perustuu kokemukseemme yli 1000 ServiceNow-projektista. Emme keksi pyörää uudelleen, vaan keskitymme ihmiskeskeiseen suunnitteluun ja palveluautomaation kehittämiseen.

Ihmislähtöinen lähestymistapa

Loistava kokemus edellyttää ajattelutavan muutosta: emme ajattele palveluita siiloissa, vaan keskitymme ihmiseen. Toimialarajat ylittävät ja pitkälle automatisoidut työnkulut varmistavat, että palvelut voidaan toimittaa saumattomasti järjestelmien, osastojen ja ekosysteemin yli.

Tämä yksinkertaistaa elämäämme huomattavasti ja antaa meille mahdollisuuden keskittyä mielekkäimpiin tehtäviin.

Low-code ja no-code -ratkaisut

Low code / no code -alustat mahdollistavat seuraavan suuren muutoksen. Kyse on liiketoimintateknologian demokratisoinnista eli siitä, että myös liiketoiminnan osaajat voivat kehittää digitaalisia ratkaisuja ilman syvää ohjelmointiosaamista.

Matka kohti toiminnalista huippuosaamista taittuu teknologian sijaan pitkälti hyvällä johtamisella. Kyse on liiketoimintateknologian demokratisoinnista eli siitä, että kaikki ottavat vastuun omasta tulevaisuudestaan.

Haluatko tietää lisää?

Keskustelemme mielellämme siitä, miten voisimme tuottaa sinulle lisäarvoa ja auttaa sinua hyödyntämään asiakastietoja liiketoimintasi hyväksi. Jutellaan lisää!

Etsi