Onko geneeristen verkkokauppa-alustojen aika ohi? Tällaista me Sofigatella olemme huomanneet. Nyt yritykset haluavat moderneja verkkokaupparatkaisuja palvelemaan tiettyjä käyttäjäryhmiä mahdollisimman kattavasti. Näitä ratkaisuja on pystyttävä tarjoamaan huomattavasti nopeammin kuin aiemmin.

Sofigaten Salesforce-yksikössä olemme vastanneet tarpeeseen toteuttamalla menestyksekkäästi useita kansainvälisiä verkkokaupparatkaisuja Salesforce CRM -alustalle hyödyntäen järjestelmän perustoiminnallisuuksia. Salesforce-alustalla voidaan toteuttaa myös vaativampia kokonaisuuksia kustomoimalla.

Miksi Salesforce?

Asiakkaamme valitsevat Salesforce-kehitysalustan kerta toisensa jälkeen siksi, että se tarjoaa valmiita komponentteja ketterään kehittämiseen sekä tätä kautta parhaat edellytykset verkkokaupan nopeaan käyttöönottoon, jatkokehitykseen ja ylläpitoon. Salesforcen alustalla toteutettu verkkokauppa pystyy hyödyntämään suoraan yritysten keskeistä asiakastietoa.

Asiakkuuskeskeisesti toimiville yrityksille Salesforce tarjoaa työkalut ainutlaatuiseen asiakaskokemukseen sekä datan hyödyntämiseen yrityksen muissa liiketoiminnoissa, esimerkiksi myynnissä, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa. Lisäksi Salesforcen tekoälykyvykkyyksiä on hyödynnettävissä jatkossa yhä enemmän myös verkkokaupassa.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää teidän tarpeistanne!

Timo Suonperä

Business Executive, Salesforce at Sofigate

+358 40 1724770
timo.suonpera@sofigate.com

Jere Orjala

Sales Representative, Salesforce at Sofigate

+358 44 0123 703

jere.orjala@sofigate.com

Read these next

Cookies Settings