Hyppää sisältöön

122-vuotias Marttaliitto valitsi Sofigaten kumppanikseen digiloikassa − ”Haluamme olla edelläkävijä järjestötoiminnan digitalisoimisessa”

Marttaliitto ottaa järjestötoiminnassaan digiloikan Sofigaten tarjoamilla Salesforce-teknologiaratkaisuilla. Kiinnostus Marttojen toimintaan on voimakkaassa kasvussa, ja verkkosivuilla on vuosittain miljoonia kävijöitä. Digitalisoitumisella Marttaliitto pyrkii parantamaan palvelujaan verkossa – ja siten parantamaan kaikkien suomalaisten arkea.

Kuva: Meeri Utti

Vuonna 1899 perustettu Marttaliitto on aloittanut mittavan projektin, jolla kehitetään ja digitalisoidaan järjestön toimintaa. Sofigaten avulla Marttaliitto ottaa käyttöön Salesforce-teknologiaratkaisun, jolla kehitetään muun muassa jäsenrekisteriä ja kohdennetaan asiakasviestintää paremmin. Sofigate tarjoaa Marttaliitolle uusien teknologiaratkaisujen käyttöönoton lisäksi myös niiden ylläpidon.

”Hyvä arki kuuluu kaikille. Tämä on Marttaliiton motto, ja juuri sitä haluamme toimintamme digitalisoinnilla ihmisille tarjota. Meille on järjestönä tärkeää, että olemme kiinni tässä ajassa ja pystymme palvelemaan kaikkia kansalaisia paremmin ”, Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä sanoo.

”Moni suomalainen hakee meiltä apua arkeen. Uskomme, että kaikki Suomen yli viisi miljoonaa ihmistä ovat potentiaalisia asiakkaitamme”, Heikkilä jatkaa.

”Teknologiaratkaisun käyttöönotosta alkaa ratkaisun jatkuva kehittäminen ja parantaminen. Tässä ajassa Marttojen palvelujen kysyntä on ollut suurta, ja digitalisoitumisen myötä palvelujen saatavuus ja käytettävyys paranevat entisestään. On hienoa olla mukana tätä Marttaliiton kanssa kehittämässä”, kertoo Sofigaten Business Technologies -liiketoimintaa johtava Sami von Wehrt.

Salesforce on maailman johtava asiakkuudenhallinnan järjestelmä, joka on viime vuosina panostanut vahvasti siihen, että sen ratkaisut olisivat myös järjestöjen ja kolmannen sektorin saatavilla.

Martat ja Sofigate ovat tunnistaneet yhdessä paljon mahdollisuuksia järjestötoiminnan tehostamisessa teknologian avulla. Salesforce-alustalle rakentuu Marttaliitolle muun muassa uusi jäsenportaali- ja rekisteri. Olennainen osa Salesforcen tarjoamia toiminnallisuuksia on myös markkinoinnin automaatio, jonka avulla pystytään tunnistamaan asiakkaiden tarpeita ja kohdentamaan viestintää.


Yhteistyöllä järjestötoimintakehityksen kärkeen

Marttaliitto valitsi Sofigaten yhteistyökumppanikseen yrityksen teknologiaymmärryksen, liiketoimintaosaamisen ja non-profit-sektorin hyvän tuntemuksen vuoksi.

”Marttaliitto haluaa olla edelläkävijä jäseniensä osallistamisessa ja järjestötoiminnan digitalisaatiossa. Sofigaten käytännöt ja prosessit järjestöille soveltuvan teknologian hyödyntämiseen olivat parhaat. Heillä on ymmärrystä asiakaskokemuksesta ja muutosprosesseista, minkä vuoksi Sofigate pystyy ohjaamaan organisaatiotamme oikeaan suuntaan”, Marianne Heikkilä kertoo.

Sofigate haluaa vauhdittaa Marttojen matkaa edelläkävijäksi järjestötoiminnan digitalisoinnissa.

”Martoilla on tärkeä tehtävä suomalaisessa yhteiskunnassa. Kaikenlaiset perheet ja kodit tarvitsevat Marttojen käytännönläheistä viisautta voidakseen hyvin. Salesforcen kaltainen huipputeknologia on nyt myös järjestöjen ulottuvilla, ja haluamme auttaa hyödyntämään sitä parhaalla mahdollisella tavalla”, Sami von Wehrt sanoo.

Lue lisää: Salesforce non-profiteille

Lisätiedot:

Sami von Wehrt, johtaja, Sofigate Business Technologies
Puh. 040 551 8146
sami.wehrt[a]sofigate.com

Marianne Heikkilä, pääsihteeri, päätoimittaja, Marttaliitto
Puh. 050 375 1195
marianne.heikkila[a]martat.fi

 

Etsi