Hyppää sisältöön

Combient Group ja Sofigate yhteistyöhön – tavoitteena kiihdyttää teknologian kehitystä ja digitalisaatiota

Combient Group ja Sofigate ovat sopineet strategisesta yhteistyöstä, jonka tavoitteena on kiihdyttää Combientin jäsenyritysten digitalisaatiomatkaa. Kumppanuus keskittyy lisäämään kyvykkyyksiä, joita tarvitaan digitaalisessa muutoksessa. Keinoina ovat koulutus sekä hyväksi todettujen käytäntöjen ja teollisuuden johtavien ratkaisujen aktiivinen jakaminen.

 

Combient on eri teollisuusalojen yritysten johtava yhteistyöverkosto Pohjoismaissa ja Sofigate Pohjoismaiden johtava bisnesteknologiayhtiö. Kumppanuus tarjoaa Combientin jäsenyrityksille mahdollisuuden hyödyntää Sofigaten asiantuntemusta digitaalisen muutoksen johtamisessa ja tukemisessa. Yritykset saavat käyttöönsä Sofigaten laajan kokemuksen maailman johtavista no-code- ja low-code-alustoista, joita ovat esimerkiksi ServiceNow ja Apptio. Lisäksi Combientin verkosto voi hyödyntää Business Technology Forumin avoimen koodin toimintamallia yhteiseen liiketoiminnan ja teknologian kehittämiseen.

“Sofigaten bisnesteknologian toimintamalli ja alustakokemus, Combientin ainutlaatuinen yhteistyömalli sekä yhteinen digitaalinen osaamisemme tarjoavat käyttöömme tärkeän lisäelementin, jonka avulla voimme auttaa 34 jäsenyritystämme kiihdyttämään digitaalista muutostaan ja menestymään siinä”, sanoo Combientin toimitusjohtaja Mats Agervi.

“Tämän päivän nopeasti muuttuva toimintaympäristö haastaa organisaatiot uudistamaan toimintamallinsa ja digitaaliset ratkaisunsa. Nämä ovat keskeisiä bisneskriittisiä haasteita, joiden ratkaisemisessa voimme auttaa. Sofigate on sitoutunut pitkäaikaisen yhteistyön rakentamiseen ja tukee Combientin verkostoa Pohjoismaiden suurimman transformaatioihin erikoistuneen osaamiskeskuksen ja johtavien globaalien alustojen avulla”, toteaa Sofigaten toimitusjohtaja Sami Karkkila.

Digitalisaation toteutuskumppanina Sofigate tarjoaa Combientin jäsenyrityksille palveluita, jotka tukevat niitä liiketoiminnan muutoksessa ja digitalisaatiossa. Voittoa tavoittelematon Business Technology Forum keskittyy tapahtumiin sekä näkemyksen ja parhaiden käytäntöjen jakamiseen Combientin verkoston kanssa.

”Ericsson on käyttänyt bisnesteknologiamallia ja kokee sen hyödylliseksi. Uskon vahvasti, että tämä kumppanuus ja aktiivinen yhteistyö ja yhteiskehittäminen muiden jäsenyritysten kanssa auttaa meitä kaikkia johtamaan digitaalista transformaatiota ja toimintojamme fiksummin ja nopeammin,” sanoo Combientin jäsenyritys Ericssonin tietohallintojohtaja, Mats Hultin.

 

Lisätiedot:

Combient:
Karin Olby
vt. viestintäjohtaja
+46720774080
karin.olby[a]combient.com

Sofigate:
Tuuli Kousa
markkinointi- ja viestintäjohtaja
+358505437374
tuuli.kousa[a]sofigate.com


Combient on eri teollisuusalojen johtavien yritysten pohjoismainen yhteistyöverkosto, jonka jäsenten yhteisenä tavoitteena on kiihdyttää digitaalista muutosta. Combient-verkostoon kuuluu 34 yhtiötä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto on 180 miljardia euroa ja jotka työllistävät yhteensä yli 780 000 henkilöä. Lue lisää: www.combient.com

 

Sofigate on Pohjoismaiden johtava bisnesteknologiayhtiö, edelläkävijä bisnesteknologian johtamisessa  ja Business Technology Forumin perustaja. Meidän 650 kokenutta ammattilaista auttaa  asiakkaita kehittämään liiketoiminnan ja teknologian yhteispeliä: suunnittelemaan, rakentamaan ja toteuttamaan liiketoiminnan muutosta ja sitä tukevia teknologiaratkaisuja. Hyödynnämme Bisnesteknologiamallia ja maailman johtavia alustoja, kuten ServiceNow, Salesforce, SAP, Oracle ja Google Cloud. Sofigate on yksityisomisteinen kasvuyhtiö, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli 107 miljoonaa euroa. Lue lisää: www.sofigate.com

 

Etsi