Hyppää sisältöön

Maailman innovatiivisinta työtä etsimässä? Sofigate ja Academy kouluttavat nyt ServiceNow-osaajia!

Sofigate on mukana kouluttamassa uusia ServiceNow-osaajia Academyn intensiivikoulutuksella. Forbes valitsi ServiceNow’n vuonna 2018 maailman innovatiivisimmaksi yritykseksi – kyseessä onkin vauhdilla kasvava teknologia, jonka osaajille on jatkuva tarve. ServiceNow on myös osa Sofigaten teknologiavalikoimaa, ja olemme Pohjoismaiden suurin ServiceNow-toimija sekä tuplakultapartneri.

Liiketoiminnan ja teknologian leikkauspisteessä toimivista asiantuntijoista on huutava pula – nyt ja tulevaisuudessa. Bisnesteknologian edelläkävijyys vaatii innovatiivisen teknologian osaajia. Sofigate ja Academy vastaavat haasteeseen 12 viikon ServiceNow-intensiivikoulutuksella, jossa tiukan hakuprosessin läpäisseet kandidaatit oppivat uuden teknologian ja uuden ammatin. Academyn toiminta alkoi koodauskoulutuksista, mutta on laajentunut erilaisiin IT- ja tekniikan alan rooleihin, tällä kertaa palvelunhallintaan bisnesympäristössä.

Haemme nyt kesällä alkavaan koulutukseen kunnianhimoisia alanvaihtajia, joilla on herännyt kiinnostus kehittää uraansa teknisempään suuntaan. Etsimme ihmisiä, joilla on vahva liiketoimintaymmärrys ja halu ymmärtää ja kehittää liiketoimintaa, mutta toisaalta myös paloa kehittyä tekniseksi osaajaksi. 12 viikossa uudet osaajat varustetaan järjestelmäasiantuntijan tehtäviä varten: heille opetetaan tärkeimmät työssä tarvittavat tekniset perustaidot. Mikä tärkeintä, he oppivat oppimaan eli etsimään tietoa osaamisensa kehittämiseksi.

 

Heräsikö kiinnostuksesi tai tiedätkö sopivan tyypin? Lue lisää työstä ServiceNow’n parissa ja hae mukaan koulutukseen!

Etsi