Hyppää sisältöön

Onko yrityksesi tavoite selvitä digitaalisesta murroksesta voittajana?

Sofigate mukana 600Minutes Mid-Market Exec -tapahtumassa 6.3. – tule keskustelemaan miksi digitaalinen murros on yrityksellesi mahdollisuus!

Sofigate osallistuu tänä keväänä 600Minutes Mid-Market Exec -tapahtumaan Helsingin Finlandia-talolla. 6. maaliskuuta 2019 järjestettävässä tilaisuudessa liiketoiminnan haasteet kohtaavat palveluntarjoajien tuottamat parhaat ratkaisut.

Olemme mukana kertomassa mid-market -yrityksille, miten parhaat yritykset menestyvät hyödyntämällä ja johtamalla liiketoimintateknologiaa ammattimaisesti. Mukana tapahtumassa on Sofigaten mid-market erityisosaajia sekä johtavien mid-market bisnesteknologioiden (toiminnanohjaus ja talous, myynti, palvelunhallinta) spesialisteja. Oli yrityksesi tavoitteena digiajan murroksista voittajana selviytyminen, liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen,modernin teknologian hyödyntämisestä kilpailuedun rakentaminen tai ulkoisissa tai sisäisissä muutoksissa onnistuminen, löytyy Sofigaten pisteeltä apu ja vastaus kysymyksiisi.

Miten hyödynnät modernia teknologiaa liiketoiminnan kehittämisessä? Miten vastaat kasvun, kansainvälistymisen ja digitalisaation tarpeisiin? Miten rakennat kasvavaa liiketoimintaa kestävästi ja kannattavasti seuraavallakin vuosikymmenellä?

Kirjoita ylös 6.3. ja tule tapaamaan Sofigaten asiantuntijat Finlandia-talolla!

Etsi