Hyppää sisältöön

Sanomalla ja Ikanolla vaikuttaneesta Mikael Nurmesta Sofigaten Tanskan-maajohtaja

Vuoden pohjoismaisena tietohallintojohtajanakin palkittu IT-alan konkari Mikael Nurmi aloitti maajohtajana Tanskan Sofigatella 17.4.2019.

 Mikael Nurmella on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta, ja hän on työskennellyt tietohallinto- ja teknologiajohtajan tehtävissä viimeisten reilun 10 vuoden ajan. Tuorein työkokemus on kansainvälisestä Ikano-pankista, jossa hän muutti IT:n aidosti digitaalista liiketoimintaa tukevaksi toiminnoksi. Korostaakseen teknologian uutta roolia hän vaihtoi oman ammattinimikkeensä tietohallintojohtajasta teknologiajohtajaksi.

 Myös Sanomalla Mikael Nurmi johti vastaavaa digitaalista muutosmatkaa. Hänen saavutuksensa tunnustettiin myös organisaation ulkopuolella ja hänet valittiin vuoden pohjoismaiseksi tietohallintojohtajaksi vuonna 2015.

“Mikael Nurmella on rautainen kokemus tietohallintojohtajana ja vahva verkosto Pohjoismaissa. Hän on aina ollut muutosjohtamisen ammattilainen ja on myös käyttänyt Sofigaten palveluja aiemmissa tehtävissään. Mikael Nurmi on oikea valinta johtamaan liiketoimintamme Tanskassa uudelle tasolle”, Sofigaten toimitusjohtaja Sami Karkkila perustelee valintaa.

“Hyppään innostuneena mukaan Sofigaten kasvutarinaan, sillä tunnen hyvin yrityksen ja sen palvelut. Olen vakuuttunut Business Technology Standardin mahdollisuuksista, ja Sofigate on tehnyt hienoa yhteistyötä pohjoismaisten yritysten kanssa mallin kehittämiseksi. Olen jo tutustunut Sofigaten osaavaan tiimiin Tanskassa ja näen liiketoiminnan kasvattamiselle suuren potentiaalin. Oma arvomaailmani sopii Sofigaten arvoihin:  uskaltaminen, välittäminen ja kasvu ovat erinomainen pohja sekä sisäiselle yhteistyölle että asiakastyölle”, Sofigaten uusi Tanskan-maajohtaja Mikael Nurmi kertoo.

Yhteys:
Mikael Nurmi, maajohtaja, Sofigate Denmark
mikael.nurmi[a]sofigate.com, puh. +45 53 19 54 02

Etsi