Hyppää sisältöön

Sofigate ja Vantaa allekirjoittivat IT-integraattoripalvelujen sopimuksen – Vantaan työntekijöitä siirtyy Sofigatelle

Vantaan kaupunki valitsi toukokuussa bisnesteknologian asiantuntijayritys Sofigaten IT-integraattoripalvelujen kehittäjäkumppanikseen ja palveluntarjoajakseen usealla IT-palvelujen osa-alueella. Sofigate ryhtyy tuottamaan palveluja sopimuksen mukaisesti yhteistyössä kumppaninsa Goforen kanssa joulukuun alusta alkaen. Samassa yhteydessä Vantaan henkilöstöstä siirtyy 12 työntekijää liikkeenluovutuksella Sofigaten palvelukseen.

Vantaan kaupunki kilpailutti keväällä tietohallintonsa toiminnan resursoinnin sekä taktisen ja operatiivisen tason johtamisen. Kilpailutuksen voittanut Sofigate on tehnyt yhteistyötä Vantaan tietohallinnon ja toimialojen kanssa jo vuodesta 2014 asti kymmenissä erikokoisissa hankkeissa.

”Näemme kumppanuuden erinomaisena mahdollisuutena vaikuttaa suomalaisen yhteiskunnan kehittämiseen ja kunnallisten palveluiden digitalisointiin. Toivotamme Vantaalta siirtyvät huippuammattilaiset lämpimästi tervetulleeksi Sofigatelle”, sanoo Sofigaten toimitusjohtaja Sami Karkkila.

Tehtäviin kuuluu vastata koko taktisen ja operatiivisen tason IT-toiminnasta aina kysynnästä, kehitykseen ja palveluihin sekä palvelutoimittajien johtamiseen.

Kumppanuuden avulla Vantaa hakee toimivia ratkaisuja, käytännönläheisiä toimintamalleja ja innovaatioita, joiden avulla kaupunki voi tehostaa toimintoja, parantaa nykyisten palvelujen asiakaskokemusta sekä rakentaa aivan uusia kaupunkilaisia hyödyttäviä digitaalisia palveluja. Sopimus kattaa myös sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan tietohallinnon palvelut.

Viisivuotisen sopimuksen arvo on 28 miljoonaa euroa ilman sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan tietohallinnon palveluja.

 

Kuva:

Sakari Manninen, Vantaan kaupungin kuva-arkisto


Mediayhteydenotot:

Milla Kettunen, viestintäpäällikkö, Sofigate
puh. 044 570 9863
milla.kettunen@sofigate.com

Etsi