Hyppää sisältöön

Varmista organisaatiosi valmius liiketoiminnan jatkuvaan uudistamiseen

Kasvata organisaatiosi kykyä johtaa muutosta

Jatkuvan muutoksen aikakaudella jokaisen organisaation on uudistettava toimintamallinsa ja luotava digitaalista ydintään uudelleen. Autamme sinua kasvattamaan orgaanista kyvykkyyttäsi muuttaa liiketoimintaasi itse – eli ottaa tulevaisuuden omiin käsiisi.

Varmista liiketoimintasi tulevaisuus: kasvata organisaatiosi omaa transformaatiokyvykkyyttä

Kaikkien organisaatioiden on kohdattava muutos jossain vaiheessa. Uskomme, että vaikuttavin transformaatio saadaan aikaan yrityksissä, joissa vallitsee niin sanottu orgaaninen muutoskyvykkyys – eli organisaation oma kyky johtaa muutosta. Vaikuttavaan lopputulokseen tarvitaan myös maailman johtavia teknologia-alustoja. Autamme sinua hyödyntämään tehokkaasti molempia.

Tältä näyttää orgaaninen muutoskyvykkyys:

  • Opi vähitellen pätevän kumppanin kanssa. Rakenna kestävää arvoa ja opi ajamaan muutosta itse. Kokeneet muutosasiantuntijamme tukevat sinua jokaisessa vaiheessa.
  • Yrityksesi johtajat ajavat muutosta. Anna johdolle yksinkertaisia, mutta tehokkaita työkaluja ja menetelmiä liiketoiminnan ja muutoksen suunnitteluun.
  • Kokemus karttuu omassa organisaatiossasi. Anna henkilöstöllesi vaikutusmahdollisuuksia, mutta varmista, ettei muutostyösi ulkoistaminen johda ulkopuolelle delegoituun ajatteluun.

Yhdessä voimme rakentaa organisaatiollesi kestävää kilpailuetua. Varmistamme, että työntekijöilläsi on paitsi juuri oikeat taidot ja työkalut, myös meneillään olevaa muutosta ja tulevaisuuden suunnitelmia tukeva ajattelutapa.

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi, jos haluat meiltä tarjouksen tai lisätietoja palveluistamme:

Palvelumme muutoskyvyn rakentamiseksi

Meillä on kaikki, mitä tarvitset oman muutoskyvykkyytesi rakentamiseen: yhteiskehittävä toimintamalli, avoimen lähdekoodin parhaat käytännöt, osaamisen kehittämisen Akatemia sekä kattava joukko osaavia ihmisiä, jotka täydentävät organisaatiosi osaamista.

Tutustu muutoskyvykkyyttä tukeviin palveluihimme:

Ihmiskeskeinen liiketoimintasuunnittelu ja kyvykkyyksien kartoittaminen

Autamme sinua luomaan vision liiketoimintasi tulevaisuudesta sekä määrittelemään ihmisten ja teknologian roolit.

Transformaatio-osaamisen kumppanuus

Kokeneet muutosasiantuntijamme täydentävät organisaatiotasi ja kouluttavat henkilöstösi hyödyntämään liiketoimintateknologiaa.

Toimintamallin käyttöönotto ja automatisointi

Autamme sinua uuden toimintamallin käyttöönotossa ja varmistamme, että työntekijöillä on yhteinen tavoite ja että he ovat tietoisia rooleistaan ja vastuualueistaan. Työnkulkuja automatisoimalla annat työntekijöille mahdollisuuden keskittyä siihen, mikä on tärkeintä.

Sofigate Akatemian koulutusohjelmat

Kokemukselliset koulutusohjelmamme antavat tiimillesi tarvittavat valmiudet johtaa liiketoimintateknologiaa. Osaavat valmentajamme tukevat sinua matkallasi.

Miksi valita kumppaniksi Sofigate?

Tulevaisuuden suunnitteleminen tai muutoksen johtaminen ei aina ole helppoa epävarmassa maailmantilanteessa. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse taittaa matkaa yksin. Annamme käyttöösi onnistuneen muutoksen edellyttämät suunnittelumenetelmät, toimintamallit ja taidot sekä täydentävää osaamista, jotta saavuttaisit tuloksia nopeasti.

Mitä saat, kun päätät tehdä yhteistyötä Sofigaten kanssa:

  • Onnistunut transformaatio. Tutkimusten mukaan noin 70 prosenttia transformaatiohankkeista epäonnistuu. Me annamme käyttöösi parhaat käytännöt lukuisista toteuttamistamme onnistuneista muutoksista.
  • Paras toimintamalli. Muutos edellyttää yhteiskehittämistä ja osallistavaa työskentelymallia. Bisnesteknologiastandardin ansiosta saat kaiken mitä tarvitset muutosmatkan johtamiseen. Toimintamallin suunnittelu sujuu viikoissa, käyttöönotto kuukausissa – ja ketterä yrityskulttuuri voidaan saavuttaa muutamassa vuodessa.
  • Kartuta transformaatiotaitoja. Rakenna kestävää kilpailuetua varmistamalla, että henkilöstölläsi on tarvittavat taidot, työkalut ja ajattelutapa tulevaa muutosta varten.

Kysy vaikka asiakkailtamme

Lue asiakkaidemme menestyksekkäistä muutosmatkoista.

Haluatko lisätietoja?

Kerromme mielellämme, miten voimme luoda sinulle lisäarvoa – laita viestiä!

Finland

Sweden

Denmark

Etsi