Hyppää sisältöön

Työllisyysrahasto valitsi Sofigaten ServiceNow-kumppanikseen

Työllisyysrahasto nostaa palvelujensa itsepalveluastetta ja parantaa sekä asiakas- että työntekijäkokemusta ServiceNow-alustan avulla. Uudistuksen toteuttaa Sofigate, joka on ServiceNow’n suurin kumppani Pohjoimaissa.

Työllisyysrahasto ja Sofigate ovat sopineet yhteistyöstä, joka pitää sisällään ServiceNow-alustan toimittamisen SaaS-palveluna. Työllisyysrahasto saa Sofigelta myös tiimin, joka jatkokehittää ja hallinnoi ServiceNow-toteutusta. Sopimuksen voimassaoloaika on kaksi vuotta, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana.

Juho OksanenAlustauudistus on ajankohtainen nyt, kun aikuiskoulutustukea koskevat lakimuutokset astuvat voimaan 1.8.2020. Lakimuutosten tukemisen lisäksi Työllisyysrahasto haluaa nostaa etuusasiakkaiden itsepalveluasetta sekä parantaa asiakas- ja työntekijäkokemusta.

”Arvioimme, että lakimuutoksen myötä käsittelytyö kasvaisi merkittävästi. Uusi järjestelmä mahdollistaa hakemusten nopean käsittelyn”, toteaa Työllisyysrahaston johtaja Juho Oksanen.

Palveluautomaatio kehittyy Suomessa nyt vauhdilla

Sofigate on ServiceNow’n suurin kumppani Pohjoismaissa ja toteuttanut palveluautomaation ratkaisuja asiakkailleen jo pitkään. Sofigatella on huomattu, että palvelujen automatisoinnin suuri pyörä on nyt liikkeellä.

Työllisyysrahaston tavoin suomalaiset suuryritykset ja julkisen sektorin organisaatiot investoivat nyt voimakkaasti palveluautomaatioon ja maailmanluokan alustateknologiaan. Palveluprosesseista halutaan automaattisia, läpinäkyviä ja tehokkaita.

Olli Halttunen”ServiceNow’n kaltaiset alustat antavat organisaatioille vapauden keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. ServiceNow satsaa tuotekehitykseen satoja miljoonia euroja vuosittain, joten voi olla varma, että teknologia kehittyy. Palvelu on päivän vaatimusten mukaan saavutettava ja skaalautuu muuttuviin tarpeisiin”, kertoo Sofigaten myyntijohtaja Olli Halttunen.

 

Yhteystiedot:

Sofigate, Olli Halttunen, olli.halttunen[a]sofigate.com, puh. 050 548 4917
Työllisyysrahasto, Juho Oksanen, juho.oksanen[a]tyollisyysrahasto.fi, puh. 0400 644 263

Kuvat:
Työllisyysrahasto ja Sofigate

Etsi