Mikä on toiminnanohjausjärjestelmä ja miten valita järjestelmä oikein?

Toiminnanohjausjärjestelmä on liiketoiminnan sydän. Se pitää jokapäiväiset rutiinit liikkeellä ja on siksi kriittinen osa yrityksen toimintaa. Tehokas ja nykyaikainen sydän antaa liiketoiminnalle virtaa, siksi moderni ERP-järjestelmä keskeinen tekijä kilpailukyvyn säilyttämiselle. Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä tukee saumatonta tiedonkulkua, tehostaa prosesseja ja avaa mahdollisuudet automaatiolle. 

Mikä on ERP?

Toiminnanohjaus- eli ERP-järjestelmä (Enterprise Resource Planning) yhdistää yrityksen elintärkeät toiminnot, kuten esimerkiksi kirjanpidon, laskutuksen ja varastonhallinnan. Eri toimintojen tietojen tuominen yhteen järjestelmään kannattaa, sillä se tarjoaa mahdollisuuden seurata yrityksen toiminnan kokonaiskuvaa reaaliajassa ja helpottaa tiedon jakamista. Näin myös liiketoiminnan ennakoitavuus kasvaa ja rutiineja on mahdollista automatisoida – ja tämä taas näkyy viivan alla.

3 syytä miksi tarvitset toiminnanohjausjärjestelmän

  1. Liiketoiminnan johtaminen datan avulla
  2. Parempi työntekijä- ja käyttäjäkokemus
  3. Prosessien yksinkertaistaminen ja automatisoiminen

Miten valita järjestelmä oikein?

Ennen ERP-projektiin ryhtymistä kannattaa varmistua siitä, että järjestelmä sopii oman organisaation tarpeisiin. Autamme suunnittelemaan järjestelmän niin, että se vastaa käyttäjien ja liiketoiminnan tarpeisiin – sekä kasvaa mukanasi. Varmistamme että järjestelmä on yrityksesi tarpeisiin oikea.

SAP S/4HANA suurille yrityksille

Lue lisää

Logo Sap By Design

SAP Business ByDesign pk-yrityksille

Lue lisää

Oracle Netsuite pk-yrityksille

Lue lisää

ERP-järjestelmän keskeiset hyödyt

Läpinäkyvyys

ERP-järjestelmässä tieto ja toiminnot on keskitetty yhteen paikkaan, jolloin päätöstenteko datan pohjalta helpottuu. Tämä tehostaa liiketoimintaprosessien hallintaa ja säästää työtunteja esimerkiksi laskutuksen, resurssienhallinnan tai kirjanpidon puolella.

Skaalautuvuus

Toiminnanohjausjärjestelmistä löytyy ratkaisu niin pienemmälle toimijalle kuin kansainväliselle yrityksellekin. Järjestelmä pysyy mukanasi ja vastaa eri tarpeisiin kasvun kaikissa vaiheissa.

Jatkuvasti kehittyvä järjestelmä

Maailmanluokan alusta tuo maailmanluokan hyödyt – valitessasi jatkuvasti kehittyvän, innovatiivisen ERP-järjestelmän, saat viimeisimmät teknologiset innovaatiot käyttöösi vaivatta. Järjestelmä vastaa muuttuvan maailman tarpeisiin ja pitää huolen, että yrityksesi pysyy kehityksen aallonharjalla.

Tekoälyn tuomat bisneshyödyt

Tekoäly osaa yhdistää tietoa nopeammin, tehokkaammin ja virheettömämmin kuin ihminen. Kun toiminnanohjausjärjestelmän data on kunnossa, tekoäly voi auttaa sinua mm. säästämään resursseja, tukemaan päätöksentekoa ja luomaan innovaatioita.

Miksi Sofigate?

Uniikki suunnittelumetodimme varmistaa, että valitset juuri tarpeisiisi sopivan järjestelmän ja että toteutus on käyttäjälähtöinen. Kokeneet ammattilaisemme  suunnittelevat ja toteuttavat järjestelmäprojektin yhdessä kanssasi, sillä toimintamme perustuu yhteistekemiseen ja läpinäkyvyyteen. Asiakkaidemme kanssa yhdessä kehitetyt parhaat käytäntömme varmistavat nopeat tulokset, ja huolehdimme ettei projekti jää ainoastaan implementointiin – on tärkeää suunnitella myös järjestelmän ylläpito ja kehitystyö.

Mikä on paras ERP juuri teidän tarpeisiinne? Ota yhteyttä niin jatketaan keskustelua!

Jätä yhteydenottopyyntö allaolevan lomakkeen kautta, niin otamme mahdollisimman pian yhteyttä

Asiakkaamme kertovat

Cookies Settings