SAP Business ByDesign – tulevaisuuden toiminnanohjausta pk-yrityksille

Nopea käyttöönotto ja järjestelmä, joka perustuu toimiviin liiketoimintaprosesseihin? SAP-perheestä löytyy ratkaisu myös kasvavien yritysten älykkääseen toiminnanohjaukseen, siksi jo yli 250 000 pk-yritystä luottaa SAP-tuotteisiin. Moderni pilvi-ERP varmistaa yrityksesi kilpailukyvyn tulevaisuudessakin.

Mikä on SAP Business ByDesign?

SAP-perheeseen kuuluva Business ByDesign on pilvipohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka palvelee etenkin pienten kasvuyhtiöiden ja keskisuurten organisaatioiden tarpeita. Se kattaa kaikki ydinliiketoiminnot mm. myynnistä projektinhallintaan, tuotannosta varastoon, huoltoon ja taloushallintoon. Business ByDesignin on mahdollista ottaa käyttöön nopeasti ja kustannustehokkaasti integroitujen ja esimääritelyjen prosessien avulla. Ratkaisu skaalautuu ja mukautuu joustavasti muuttuviin liiketoimintatarpeisiin.

Yhdistämällä kaikki toiminnot yhteen alustaan saat reaaliaikaista dataa päätöksenteon tueksi ja täyden läpinäkyvyyden liiketoimintaan kattavan analytiikan avulla. Sujuvuutta arkeen lisäävät myös selkeä selainpohjainen käyttöliittymä sekä valmiit mobiilisovellukset.

Liiketoimintahyötyä SAP Business ByDesign -järjestelmällä

Parempi tehokkuus

Tehosta tuottavuutta järjestelmällä, joka tukee kaikkia yrityksesi kriittisiä liiketoimintaprosesseja. Laskuta helposti ja nopeasti, seuraa myyntiä ajantasaisesti ja hallitse varastoa dynaamisesti – pilvi-ERP:n avulla tehostat yrityksesi toimintaa laajasti. Puhumattakaan dataan pohjautuvan päätöksenteon tuomista hyödyistä.

Kustannussäästöt

Sujuvat prosessit näkyvät suoraan kustannussäästöinä. Reaaliaikainen analytiikka varmistaa, että tiedät aina mikä liiketoimintasi tilanne on. Käyttöönotto on edullinen ja nopea verrattuna perinteisiin ERP-toimituksiin. Business ByDesign on myös hinnoiteltu läpinäkyvästi. Katso esimerkiksi asiantuntijaorganisaatioille suunniteltu valmis pakettiratkaisumme.

Skaalautuvuus ja dynaamisuus

SAP Business ByDesign kasvaa ja skaalautuu yrityksesi mukana: ratkaisu on globaali, ja soveltuu käyttöön viidestä käyttäjästä aina 10 000 käyttäjään asti. Et tarvitse perinteisiä kalliita päivityksiä, sillä päivitykset neljä kertaa vuodessa kuuluvat pakettiin.

Parempi käyttäjä- ja asiakaskokemus

Kun työnteko on sujuvaa modernin järjestelmän parissa ja prosessit toimivat, paranee sekä työntekijä- että asiakaskokemus. Järjestelmä vastaa käyttäjien tarpeisiin, ja pitää sisällään kaiken tarvittavan tiedon yhdessä paikassa.

Onnistuneen ERP-hankkeen pelimerkit

SAP-hanke, joka pysyy aikataulussa ja budjetissa? Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto vaatii ammattimaista projektinhallintaa – ja siinä olemme ammattilaisia

Johto omistaa uudistushankkeen

Liiketoimintajohdon pitää olla oman liiketoimintansa uudistuksen muotoilija: juuri he tuntevat miksi uudistus on tarpeen ja mitä sillä tavoitellaan. Kun johto on sitoutunut, on helppo sitouttaa myös henkilöstö mukaan muutokseen, joka vastaa aidosti liiketoiminnan tarpeisiin.

Hyödynnä maailmanluokan liiketoiminta-alustan

Teknologiajätit kuten SAP käyttävät miljardeja tutkimukseen ja kehitykseen. Alustan peruskäyttöönotto on nopeaa, ja globaali ratkaisu mukautuu tarpeisiin ja on käytössä ajasta ja paikasta riippumatta.

Jaa hanke sprinteiksi

Nopeiden tuloksien saavuttamiseksi uudistus kannattaa jakaa liiketoimintasprinteiksi, joissa kussakin tehdään tietty toiminnallisuus valmiiksi. Motivaatio pysyy korkealla, kun sprintit tuottavat tuloksia nopeasti. ERP-järjestelmän käyttöönotossa olennaista on projektiin sitoutuminen laadukkaan projektijohtamisen kautta.

Kehitä jatkuvasti

Yritysten kannattaa omaksua jatkuvan kehittämisen kulttuuri ja malli. Näin saat alustasta tulevien versioiden myötä kaiken lisäarvon, ja investoinnille yhä kasvavan takaisinmaksun.

Ihminen on muutoksen sydämessä

Miten käyttäjät ottavat uuden järjestelmän ja toimintamallit omakseen? Eivät ainakaan ilman muutosjohtamista! Kun järjestelmä on suunniteltu vastaamaan käyttäjien tarpeita, muutos on suunniteltu ja viestitty tehokkaasti ja käyttäjät koulutetaan hyödyntämään järjestelmää, on menestys taattu. Paraskin järjestelmä on turha ilman käyttäjiä.

Miksi valita Sofigate SAP-kumppaniksi? 

Olemme mukanasi hankkeen alusta loppuun: suunnittelusta jatkuviin palveluihin. Yli 100 SAP-osaajaa ja yli 600 transformaatioammattilaistamme varmistavat hankkeen onnistumisen. Muutoksen sydämessä on aina ihminen, ja varmistamme hankkeen adoptoinnin myös käyttäjien keskuudessa ammattimaisen muutosjohtamisen avulla – paraskin järjestelmä on turha ilman käyttäjiä.

Suunnittelemme yhdessä kanssasi liiketoiminnan tarpeisiin aidosti vastaavan järjestelmän, joka kestää myös tulevaisuuden haasteet. Ja tietenkin autamme myös kehittämään järjestelmää implementaation jälkeen: innovatiivisen alustan uusimmat ominaisuudet ovat aina saatavillasi. Olemme SAP Platinum Partner, ja mukanasi matkan joka vaiheessa – pidämme huolen että tiedät aina ajantasaisen tilanteen projektista.

Ota yhteyttä!

Jätä viesti yhteydenottolomakkeen kautta tai ole yhteydessä suoraan Sari Mikkoseen:

Sari Mikkonen

sari.mikkonen@sofigate.com

+358 50 549 6598

Asiakkaamme kertoo:

Can’t see the video? Watch on YouTube

Lue lisää:

Cookies Settings