SAP – tehokasta toiminnanohjausta yrityskokoon katsomatta

SAP on maailman johtava pilvipohjaisten liiketoimintaohjelmistojen tarjoaja, jonka tarjoama kattaa ERP:n lisäksi yli 500 tuotetta. Tuoteperheestä löytyy jokaiselle jotain – ei siis ihme, että SAP:n valta-asema yltää Suomen TOP500-yrityksistä pk-yrityksiin.

Älykäs ERP suurille yrityksille:

SAP S/4HANA

Lue lisää S/4HANAsta

Moderni pilvipohjainen ERP pk-yrityksille

SAP Business ByDesign

Lue lisää Business ByDesignista

Sofigate SAP-kumppanina

100+

Onnistunutta SAP-projektia

100+

Kokenutta SAP-ammattilaista

15+

Vuotta SAP-kumppanina

10 000+

SAP-ammattilaisen verkosto United VARs -yhteistön kautta

Paranna kilpailukykyäsi modernilla SAP-ratkaisulla

ERP-järjestelmän avulla hallinnoit kaikkia yrityksesi osa-alueita taloushallinnosta  asiakashallintaan ja ostotoimintoihin sekä toimitusketjun hallintaan. Saat parhaan hyödyn älykkäistä teknologioista ottamalla käyttöösi juuri omaan toimialaasi sopivat ratkaisut. SAP tukee kaikkia yrityksesi toiminnan kannalta kriittisiä liiketoimintaprosesseja. Ajantasainen ja kattava data taas parantaa päätöksentekoa ja tehostaa tuottavuutta. Laajat integraatiomahdollisuudet varmistavat prosessien sujuvuuden ja ketteryyden. Puhumattakaan tietoturvallisuudesta: SAP oli yksi maailman ensimmäisistä British Standards Instituten globaalin sertifikaatin saaneista yrityksistä.

Haluaisitko keskustella ja selvittää, mikä olisi teille paras vaihtoehto?

Ota meihin yhteyttä!

Miksi kannattaa valita SAP?

Älykäs liiketoiminta kehittyvän järjestelmän avulla

SAP:n modernit ratkaisut takaavat että pysyt kehityksen kelkassa. SAP:ia suosivat globaalit markkinajohtajat, eikä ihme – yritys panostaa kehitykseen mittavasti. Järjestelmää kehitetään jatkuvasti, ja sen päälle voi tuoda uudenlaisia sovelluksia ja palveluita, kuten IoT:tä, keinoälyä ja ohjelmistorobotiikkaa.

Nopeita tuloksia parhaiden käytäntöjen avulla

Asiakkaidemme kanssa yhdessä kehitetyt parhaat käytäntömme varmistavat nopeita tuloksia, jotka tuottavat arvoa liiketoiminnalle. Miksi keksiä pyörää uudelleen? Läpinäkyvyyteen perustuva toimintatapamme takaa, että tiedät missä projektissa mennään.

Kokonaisvaltainen toteutus käyttäjälähtöisesti

Toteutamme SAP-projektimme perustuen käyttäjien aitoihin tarpeisiin. Muutosjohtamisen ammattilaisemme varmistavat, että myös käyttäjät otetaan muutosmatkalla huomioon. Järjestelmien hyödyt konkretisoituvat vasta kun käyttäjät ottavat sen osaksi arkeaan. Kokeneet ammattilaisemme ovat mukanasi projektin suunnittelusta käyttöönottoon ja jatkuvaan kehitykseen.

Yli sata kokenutta SAP-asiantuntijaa käytössäsi

Olet ehkä jo huomannut, että SAP-asiantuntijat viedään nyt käsistä. Meidän asiakkaanamme saat käyttöösi parhaat ammattilaisemme. Yli 100 konsulttiamme ovat kokeneita, sillä olemme toimineet SAP-kumppanina jo vuodesta 2006. Olemme toteuttaneet laajan skaalan erilaisia SAP-implementaatioita ja palveluita eri toimialoille. Käytössäsi on meidän oman talon osaajiemme lisäksi yli 10 000 SAP-asiantuntijan verkosto, sillä olemme SAP:n Platinum-tason kumppani ja osa kansainvälistä United VARs-verkostoa. SAP-projektit onnistuvat meiltä keskimääräistä paremmin, mistä kertoo myös korkea asiakastyytyväisyys. Siksi meillä onkin pitkäaikaisia asiakkuuksia.

Millainen ratkaisu sopisi yrityksellesi? Katso alta:

SAP S/4HANA

SAP S/4HANA on SAP-toiminnanohjausjärjestelmän uusin sukupolvi. Päivittämällä S/4HANAan ajoissa varmistat yrityksellesi alustan, joka on käyttäjäystävällinen, älykäs, tekee tiedonkulusta entistä sujuvampaa ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntää automaatiota.

Lisää S/4HANAsta

SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign on kokonaisvaltainen pilviratkaisu, joka vastaa etenkin pk-yritysten tarpeisiin. Se on nopea ottaa käyttöön ja perustuu toimiviksi todettuihin liiketoimintaprosesseihin. SAP Business ByDesign tuo käyttöösi muun muassa reaaliaikaisen analytiikan, jonka avulla kasvatat voittoja ja parannat tehokkuutta.

Lisää Business ByDesignista

Haluatko lisätietoja SAP-järjestelmistä? Ota yhteyttä!

Jätä viesti allaolevan yhteydenottolomakkeen kautta, niin otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Lue lisää:

Cookies Settings