Hyppää sisältöön

Täyden palvelun digitalisaatiokumppani keskisuurille yrityksille

Olemme paras kumppani keskisuurten yritysten teknologiajohtamisen tarpeisiin

Autamme yritystäsi niin teknologiaan kuin johtamiseen liittyvissä palvelukokonaisuuksissa.

Olemme 15 vuoden ajan auttaneet keskisuuria organisaatioita nopeuttamaan digitaalista muutostaan ja huomanneet, että yritysten tarpeet ovat pohjimmiltaan samat. Keskisuuret yritykset kilpailevat IT-osaajista ja kamppailevat niin rajallisten resurssien kuin markkinoita mullistavien toimintaympäristön muutosten parissa.

Tarjoamme teknologioita ja palveluita, joiden ansiosta digitaalisen muutoksen matkasi sujuu mutkattomasti aina suunnittelusta päivittäisen palveluliiketoiminnan pyörittämiseen.

Etsimme sopivan ratkaisun kaikkiin keskisuurten yritysten teknologia- tai IT-tarpeisiin.

Pyydä tarjous

Jätä yhteystietosi, mikäli haluat tarjouksen tai lisätietoja palveluistamme:

Palvelumme keskisuurille yrityksille

Olemme parhaimmillamme etenkin silloin, kun voimme yhdistää liiketoimintojen suunnittelun teknologian standarditoimituksiin sekä jatkuvaan IT-toimintojen hallinnointiin. Tätä tarjoamme:

Johtamispalvelut

Kokeneet ammattilaisemme auttavat sinua suunnittelemaan yrityksesi digitaalista tulevaisuutta sekä johtamaan IT-toimintojasi. Olemme apunasi laaja-alaisesti niin digitaalisen transformaation johtamisessa tai tekoälyn käyttöönotossa kuin yksittäisissä IT-asioissa asiantuntijoina.

Perustietotekniikkapalvelut

Perustietotekniikka on kaikkien yritysten toimintojen selkäranka, jonka täytyy toimia saumattomasti. Tarjoamme keskisuurille kasvuyhtiöille perustietotekniikan palvelut ja johtamisen valmiina kokonaispalveluna kumppaniemme kanssa, jolloin yhtiöt voivat keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen ja muuhun korkeamman lisäarvon tekemiseen.

Pilvipohjaiset liiketoiminta-alustat

Toimitamme asiakkaillemme valikoituja maailman johtavia pilvipohjaisia ERP- ja HR-liiketoiminta-alustoja nopeasti ja kustannustehokkaasti. Autamme liiketoimintalähtöisessä suunnittelutyössä, liiketoiminta-alustojen käyttöönotossa sekä jatkuvissa palveluissa. Pilvipohjaiset liiketoiminta-alustamme kattavat Oracle NetSuite, SAP S/4HANA ja Oracle Human Capital Management (HCM) -ratkaisut.

Palveluintegraatio IT-ekosysteemin hallitsemiseksi

Palveluintegraatiokeskuksemme tekee yhteistyötä kymmenien palveluntarjoajien kanssa, jotta voit varmistua siitä, että käyttämäsi palvelut vastaavat liiketoimintasi tarpeita ja huomioivat liiketoiminnassa mahdollisesti tapahtuvat muutokset.

Miksi Sofigate?

Tätä kaikkea saat, kun työskentelet kanssamme:

Johtavat teknologia-alustat sekä laadukasta ja ammattitaitoista johtamista

Olemme valinneet sinulle juuri oikeat teknologiat ja palveluntarjoajat. Johtamisen konsulttimme ja teknologiatiimimme ovat johtaneet useita organisaatioita toimialansa huipulle – me tiedämme, miten se tehdään.

Helppoutta ja tehokkuutta

Palvelumme kattavat kaiken, mitä keskisuuri yritys tarvitsee menestyäkseen teknologiajohtajana: johtamisen, perustietotekniikan, teknologian toimituksen ja palveluintegraation. Etsimme myös palveluidemme ulkopuolelta juuri tarpeisiisi sopivan palvelun ja varmistamme, että saat palvelusta parhaan mahdollisen hyödyn.

Valmiudet yrityksesi digitaalisen tulevaisuuteen

Autamme sinua suunnittelemaan oman digitaalisen tulevaisuutesi, toteuttamaan suunnitelmat ja hallinnoimaan toimintoja. Sinulla on aktiivinen rooli liiketoimintasi digitaalisen ytimen uudelleenmäärittelyssä.

Mielenrauhaa

IT ei enää ole yrityksesi kasvun tiellä.

Haluatko tietää lisää?

Keskustelemme mielellämme – ota yhteyttä!

Etsi