Jobba hos oss

Vi är ett ständigt växande team av drivna och ödmjuka proffs.

Läs mer om hur vi jobbar och vad Sofigate kan ge just dig.

Vi tror på att våga

Våra värderingar dare, care, grow definierar hur vardagen på Sofigate ser ut. Vi vill ha en miljö där det är okej att våga kliva i stora skor och där man får stöd och uppmuntran för det. Vi vill att man ska känna att man vågar ta sig an ett mer utmanande projekt än man tidigare prövat på och att man vågar ta för sig. Vi litar på våra medarbetares förmåga och vill att alla ska få chansen att utvecklas.

För att våga krävs att vi bryr oss om varandra – care to dare. När man klivit i stora skor och står inför nya utmaningar finns det ett stort nätverk av kollegor som gärna bjuder på sin erfarenhet och expertis. Hos oss står alla kolleger redo att sträcka ut en hjälpande hand i en knepig situation. Teamarbete är väldigt centralt i hur vi jobbar, ingen ska känna att den står ensam med sitt kundprojekt.

Kunden har det bra när du har det bra

Vi tror att både vi och kunderna växer när vi satsar på dare och care. Vi är väldigt måna om våra kunder och tror att de når framgång när våra medarbetare trivs på jobbet, utvecklas och mår bra.

Vi satsar på våra medarbetares välmående:

• Work-Life Balance – det ska finnas plats för annat i livet än jobb
• Flexibla arbetstider som passar den egna livssituationen
• Teamwork – vi mår alla bättre med stöd från duktiga kolleger
• Sociala aktiviteter som bygger kulturen tillsammans med kollegerna som AfterWork, Knowledgekvällar och kick-offer. Vi har också en eventgrupp som anordnar allt ifrån gemensamma träningsaktiviter till stora fester
• Sjukvårdsförsäkring som inkluderar en hälsoförsäkring

Väx med oss

Vi satsar på kompetensutveckling och utbildning och ser det som viktigt att varje medarbetare får jobba i projekt och roller som bidrar till den egna professionella utvecklingen. Vi är noga med att alltid bygga våra projektteam enligt våra medarbetares styrkor.

För att skapa starka kundrelationer jobbar våra konsulter mycket ute hos kunderna i deras miljöer och på deras kontor. Att skapa starka kundrelationer är viktigt för oss. Utöver det har alla medarbetare möjlighet att jobba på distans och med flexibla arbetstider beroende på behov och livssituation. Vi vet att alla inte passar in i samma mall.

Våra värderingar

DARE

Vi vågar förändra konsultbranschen. Vi vågar utmana våra kunder till lösningar utöver det vanliga och oss själva till att utforska nya möjligheter och lära oss nytt.

CARE

Vi bryr oss om våra kunder och deras verksamhet. Vi bryr oss om våra kollegor och stöttar varandra.

GROW

Vi får våra kunders verksamhet att växa och gör dem till hjältar. Vi växer både som konsulter med nya uppgifter och som företag på nya marknader.

Att jobba på Sofigate

De som allra bäst kan berätta om hur det är att jobba hos Sofigate är våra medarbetare.

Vi hjälper våra kunder att göra sitt jobb ännu bättre

Vi är ett nordiskt bolag med över 650 konsulter i Sverige, Finland och Danmark som med vår expertis inom strategi, digitala transformationer och tekniska lösningar hjälper globala kunder på deras digitaliseringsresa.

Vi hjälper våra kunder att hålla fokus på sitt uppdrag genom att ge dem bättre processer och mer tillgängliga och transparenta system som gör dem till ännu bättre arbetsgivare och ännu mer fungerande organisationer.

Det gör vi genom våra två business lines:

  • Management Services fokuserar på organisations-, process- och metodutveckling.
  • Technology Solutions fokuserar på att skapa upplevelser och framtida arbetsflöden genom att designa tjänster, förmågor och processer och därefter applicera moderna plattformar.

­­­

Vi har en platt organisation där det alltid är högt till tak. Vi är hjälpsamma, rättvisa, inkluderande och ödmjuka mot både varandra och våra kunder. Vi tror att vårt sätt att vara mot varandra och våra kunder är nyckeln till vår framgång.

Vår snabbhet hjälper oss att lyckas

Vi är konsulter som kan hjälpa organisationer att ta stora och snabba kliv i sin digitala transformation. Tack vare vår genomarbetade modell för samspelet mellan affär och teknik, kan vi skapa maximal effekt av IT för att tillsammans med kunden utveckla dess verksamhet. Modellen har utvecklats tillsammans med över 200 bolag i Norden. Den har testats och konstaterats fungera av både mindre och större globala bolag och hjälper oss att komma i gång väldigt snabbt, varje gång.

Den andra nyckeln till vår snabbhet är att vi arbetar med de mest moderna, skalbara och flexibla plattformarna, främst ServiceNow men även Sales Force och flera andra. Med hjälp dessa tekniska plattformar kan vi skapa de förändringar som krävs för att kunden ska nå ett möjligast modernt och flexibelt arbetssätt.

Sofigate är ett praktexempel på en arbetsgivare där karriärmöjligheterna är många. Med stort engagemang från ledningen ser vi att varje medarbetare har möjlighet till utveckling. Sofigate erbjuder även flexibilitet med möjlighet till att arbeta frilans. Kombinerat med sin varma företagskultur har vi en attraktiv arbetsgivare för både juniora och seniora.” http://karriarforetagen.se/

Lediga tjänster

Vill du vara med och bygga Sofigate? Se vilka möljligheter som finns just nu i Sverige.

Lediga tjänster

Vad gör Sofigate Sverige så speciellt?

Hör vår Managing Director Michael Thunberg berätta om sin syn på vårt arbete och vår gemenskap.

Audio

Sofigate Trainee

Läs mer om vårt årliga trainee-program som kombinerar praktisk erfarenhet från kundprojekt med teori och personlig utveckling.

Sofigate Trainee

Följ oss på linkedin

Håll dig uppdaterad kring vad vi gör på dagarna.

LinkedIn

Cookies Settings