Lataa opas

Miten valitsen oikean ERP-ratkaisun?

Lataa maksuton oppaamme ja lue, mitä toiminnanohjausjärjestelmän uudistusta suunnittelevan yrityksen kannattaa ottaa huomioon.

Toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen on iso projekti, jossa on paljon pelissä. Moderni ERP-ratkaisu vauhdittaa liiketoiminnan kasvua, ja uusi ERP voi jopa mullistaa yrityksen toiminnan. Samalla se on merkittävä investointi, joka usein vaatii toimintatapojen muutoksia. Miten siis varmistetaan, että ERP:n valinta onnistuu? Me autamme.

Tärkeää on arvioida yrityksesi nykytila: mikä siinä on säilyttämisen arvoista, ja mitä täytyy muuttaa? Mitä ominaisuuksia tarvitsette nyt ja tulevina vuosina? Entä mitä kumppanin valinnassa pitäisi ottaa huomioon, jotta muutoksessa onnistutaan?

Me Sofigatella olemme luoneet toimivan lähestymistavan ERP:n valintaan sekä koonneet omia ja asiakkaittemme näkökulmia ja vinkkejä onnistuneeseen muutokseen.

Lataa opas, ja lue tarkemmin, miten ERP-uudistuksessa kannattaa lähteä liikkeelle. Saat samalla Uudista liiketoimintasi ydin nyt! -webinaarin tallenteen, jossa on lisää tärppejä ERP-uudistusta suunnittelevalle.

 

Lataa opas ja webinaaritallenne: 

Tarvitsetko tarkempia neuvoja?

Ota yhteyttä!

Elina Teerioja

Elina Teerioja

elina.teerioja@sofigate.com

Sari Mikkonen

sari.mikkonen@sofigate.com

Lue lisää ERP-uudistuksesta:

Cookies Settings