Träffa oss på Sofigate

Kristofer Kaltea

I min roll som konsult inom Management Services på Sofigate får jag ofta vara med och påverka i kärnan av våra kunders digitala transformationer. Jag tror på vår affärsmodell som bygger på pragmatik, generös kunskapsdelning, förändringsledning och användandet av världsledande tekniska plattformar för att hjälpa våra kunder att utvinna potentialen i ny teknologi.

Utöver kundprojekten är vårt öppna klimat och möjligheten att vara med och påverka och bygga företaget en stor anledning till att jag trivs. Har du en idé och en plan för genomförande kan du alltid förvänta dig ett ”Ja, kör!” och stöd från drivna kollegor.

 

 

Anna Naumburg

När jag gick ut KTH visste jag att jag ville in i konsultbranschen och att jag gärna ville starta mitt konsultliv med ett graduateprogram. Jag hittade Sofigates graduateprogram på Traineeguiden och när jag träffade Sofigate fick jag ett väldigt bra intryck och kände direkt att jag ville vara en del av Sofigate. Nu sitter jag på management-sidan, vilket innebär att jag formellt är managementkonsult. Förutom mitt konsultarbete engagerar jag mig i Sofigates Eventgrupp. Utöver det kommer jag tillsammans med mina tidigare graduatekollegor att ansvara för nästa års graduaterekrytering, vilket ska bli riktigt kul!

Svenska Sofigate är ett mindre konsultbolag och därför får man stort ansvar redan från dag ett med högt i tak, vilket är både inspirerande och lärorikt. Eftersom Sofigate är ett stort bolag i Norden har man möjlighet att ta del av de andra kontoren och cross border uppdrag. Men det bästa med Sofigate skulle jag säga är alla trevliga kollegor och vår härliga stämning!

Daniel Westermark

Jag har sedan min start på Sofigates NEXT-program 2019 verkat inom grenen Technology Solutions. I min roll på Sofigate så verkar jag främst som ServiceNow Solution Specialist ut mot våra kunder. Inom vilken jag bistår med utveckling, vägledning inom lösningsförslag, fokusområden för framtiden och allmän rådgivning kring verktyget och processtänket som tillkommer. En länk mellan teknologi, arbetssätt och människa.

Det bästa med Sofigate är det genuina, kulturen och begåvade kollegor som hjälper varandra och har roligt. Här får jag chansen att ständigt utvecklas och ta mycket ansvar, allt i samband med hjälpsamhet och vägledning där det behövs. Det är familjärt, högt i tak och jag som anställd får förtroende. Allt detta bidrar till att jag trivs riktigt bra på Sofigate.

Anna Mark

Efter många år i olika linjeroller inom IT var jag sugen på att prova på konsultlivet. I mina tidigare roller hade jag köpt konsulttjänster från ett otal olika bolag och hunnit bli en ganska kräsen beställare med höga krav på kvalitet. Och där stack ett bolag ut, där jag oavsett vilken konsult jag kommit i kontakt med eller haft på uppdrag hos mig, slogs av hur otroligt kompetenta och bra de var – Sofigate.

Jag är Senior Manager på Sofigate, vilket innebär att jag arbetar i lite större och längre leveranser som projektledare, även kombinerat med rollen som förändringsledare.

Jag har världens bästa kollegor! På riktigt – det är ingenting jag bara säger. Sällan har jag träffat på en kultur där man är så inställd på att hjälpas åt och där man ställer upp för varandra, vilket är en stor anledning till att jag trivs. Och man behöver inte sakna sociala aktiviteter utanför jobbet, dem har vi gott om, ofta till och med fler än vad jag hinner med.

Khalil Khalil

Jag tillhör teamet inom Technology Solutions, är senior specialist och jobbar med ServiceNow-plattformen. Jag sökte en arbetsgivare som erbjöd en blandning av Business management och teknik, det hittade jag hos Sofigate.

Sofigate strävar jämt efter att utveckla sina anställda och bryr om deras välmående, vilket gör att jag trivs på jobbet.

 

 

 

 

Cookies Settings