Hyppää sisältöön

Autamme sinua johtamaan digitaalisen transformaation muutosmatkaa

Transformaation johtamispalvelut

Liiketoiminnan uudistamisessa onnistuminen määrittää yrityksesi menestyksen tulevina vuosina. Useimmat transformaatiot saattavat kestää vuosia ja päättyä siitä huolimatta epäonnekkaaseen lopputulokseen. Pyrimme päinvastaiseen – meillä on kaikki, mitä tarvitset onnistuneeseen muutokseen: osaavat ihmiset, parhaat käytännöt ja alan johtavat alustat.

Onnistumisen avaimet: uudenaikainen ajattelutapa ja monipuolinen osaaminen

Elämme jatkuvassa muutoksessa. Siksi kaikkien organisaatioiden on mietittävä toimintamallinsa uudelleen ja rakennettava organisaation digitaalinen perusta uudelleen. Useimmat vanhan mallisen IT:n varassa toimivat organisaatiot etsivät uusia ratkaisuja ja ammattitaitoisia työntekijöitä, jotka voivat hallita muutosta.

Mitä saat, kun valitset meidät yhteistyökumppaniksesi:

  • Tarvittavat kyvykkyydet ja nopeutta muutokseen. Aloita muutos välittömästi.
  • Kattavat suunnittelumenetelmät ja osaavat asiantuntijat. Meiltä saat parhaat työkalut onnistuneeseen muutokseen.
  • Maailman johtavat yritysohjelmistoalustat. Tehosta toimintaasi parhaiden teknologiaratkaisujen parissa ja ota niistä kaikki hyöty irti.

Mikä parasta, autamme sinua rakentamaan myös omaa muutososaamistasi, jotta olisit valmis myös seuraavaan muutokseen – se kun on aivan nurkan takana.


Kysy tarjous

Jätä yhteystietosi, jos haluat meiltä tarjouksen tai lisätietoja palveluistamme:

Transformaation johtamiseen liittyvät palvelumme

Tutustu transformaatiojohtamisen palveluihimme:

Ketterien yritysratkaisujen kehittäminen ja käyttöönotto.

Menestysreseptin rakentamiseen vaaditaan niin liiketoiminta- kuin teknologiajohtoa – on tärkeää, että kumpikin osa-alue osallistuu liiketoimintaratkaisujen kehittämiseen. Tuemme samalla onnistunutta käyttöönottoa sitouttamalla hankkeeseen koko organisaation.

Projekti- ja hankejohtaminen muutostilanteissa

Kokeneet muutosasiantuntijamme johtavat transformaatiotasi ja auttavat organisaatiotasi kehittämään omia valmiuksiaan johtaa liiketoimintateknologiaa.

Datan käytön suunnittelu ja hallinnointi transformaatioissa

Tiedolla johtamiseen siirtyminen edellyttää muutoksia kaikissa liiketoiminta- ja tukitoiminnoissa. Käytännönläheinen lähestymistapamme tukee datalähtöistä muutosta.

Toimintamalli, joka mahdollistaa ketterämmän organisaation

Transformaatio edellyttää niin uuden toimintamallin omaksumista kuin yhdessä kehittävää työskentelytapaa. Bisnesteknologiastandardi sisältää työkalut ja käytännöt, joilla voidaan tukea muutosmatkaa ja rakentaa kestävää ja ketterää yrityskulttuuria.

Miksi valita Sofigate kumppaniksesi:

Useimmat digitaalisen transformaation hankkeet epäonnistuvat, vaikka niitä johdettaisiin ammattimaisesti. Onnistuminen saattaa jäädä haaveeksi, mikäli ajattelua delegoidaan ja ratkaisuja ja muutoksenhallintaa toteutetaan toimialan toimittajalähtöisten tapojen mukaisesti. Me lähestymme asiaa eri tavalla.

Ammattimainen johtaminen

Meiltä saat oikeat suunnittelumenetelmät, toimintamallit, taidot sekä kyvykkyydet, joita tarvitset muutosmatkasi menstyksekkääseen johtamiseen.

Moderni ajattelutapa

Haastamme alallamme perinteisen tavan toteuttaa suuria liiketoimintaratkaisuohjelmia. Mielestämme liiketoiminnan johtajien tulee määritellä liiketoiminnan tulevaisuus – ei IT-osaston tai toimittajan.

Ihmiset muutoksen edistäjinä

Uskomme, että todellinen muutos edellyttää ihmisten aktiivista osallistumista ja osallistamista. Sen takia muutosjohtaminen on suuressa roolissa missä tahansa transformaatiossa.

Osaamista vailla vertaa

Meillä on käytössämme kattava valikoima osaamista sekä käytäntöjä, joilla voimme johtaa muutosprosessia. Tarjoamme osaamista maailman johtavista liiketoiminta-alustoista, datanhallinnasta, muutoksen johtamisesta ja kehitysmenetelmistä.

Haluatko tietää lisää

Kerromme mielellämme lisää siitä, miten voimme auttaa organisaatiotasi onnistumaan – ota yhteyttä!

Suomi

Ruotsi

Tanska

Etsi