Skip to content

ERP Projektipäällikkö

ERP Projektipäällikkö

Haluaisitko osaksi Pohjoismaiden johtavaa bisnesteknologiayritystä? Puhutko sujuvasti sekä liiketoimintaa että teknologiaa? Jos vastauksesi on kyllä, jatka lukemista!

Sofigate kasvaa nopeasti, ja etsimme nyt ERP Projektipäällikköä osaksi 800:n bisnesteknologia- ja transformaatio-osaajan joukkoamme. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut tavoista, joilla teknologia ja liiketoiminta muuttavat maailmaa, koska se on intohimomme.  

Mitä voimme tarjota sinulle?

Haluatko työskennellä maailmanluokan teknologioiden ja parhaiden johtamismallien parissa sekä asiantuntijatiimien kanssa? Meillä pääset mukaan merkityksellisiin projekteihin ja huipputason toimeksiantoihin, joissa työpanoksellasi on aidosti väliä.

Investoimme työntekijöidemme jatkuvaan kehittymiseen tarjoamalla erilaisia sertifiointeja ja koulutuksia, kuten Malagassa järjestettävän Business Technology -koulutuksen. Lisäksi ammattitaitoiset kollegat ovat aina vähintään puhelinsoiton päässä. Pääset myös halutessasi nauttimaan (meidän mielestämme 😉) maailman parhaan yritysbändin SofiE:n keikoista.

Työmme upeus on sen monipuolisuudessa: jos kaipaat jotakin uutta, voit etsiä uusia toimeksiantoja ja rooleja tai kehittää osaamistasi. Emme kuitenkaan ole valmiiksi täydellinen työpaikka, vaan haluamme kehittyä myös työnantajana parantamalla ja työstämällä prosessejamme sekä ketteriä toimintatapojamme.  

Mitä odotamme sinulta?

ERP Projektipäällikön roolissa sinulla on mahdollisuus ottaa vastuu asiakasprojektien onnistumisesta ja asiakastyytyväisyyden varmistamisesta. Johdat projektitiimiä omalla esimerkilläsi ja noudatat yrityksen parhaita käytäntöjä hyödyntäen ymmärrystäsi ERP-arkkitehtuurista ja johtavista ERP-tuotteista. Ymmärrät, mitä muutos asiakasorganisaatioissa vaatii. Tunnet muutoshallinnan menetelmiä ja olet kiinnostunut oppimaan niistä lisää. Saat muutoksia aikaan asiakasorganisaatioissa.

Tehtävässä onnistuaksesi odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta ERP-projekteissa toimimisesta joko asiakkaan tai toimittajan puolella
  • Erinomaisia viestintätaitoja: kommunikoit sujuvasti sekä liiketoiminnan sidosryhmien että kehittäjien kanssa ja viestit vakuuttavasti sidosryhmien ja päättäjien kanssa sekä suomeksi että englanniksi
  • Intohimoa oppia ja kehittyä konsulttina
  • Arvostamme myös ymmärrystä testausprosesseista joko testaajana tai testausvastaavana

Ennen kaikkea etsimme henkilöitä, joilla on asennetta, uteliaisuutta ja intohimoa tehdä muutoksia. Jos sinulla on yrittäjähenkinen asenne, olet hyvä tiimipelaaja ja kykenet ottamaan vastuun omasta työstäsi sekä rakentamaan luottamusta asiakkaiden ja kollegoiden kanssa, saatat olla etsimämme henkilö.

Ota työsi haltuun! – Own your future

Sofigatella pääset työskentelemään huippuasiantuntevien ja intohimoisten kollegojen kanssa. Pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi ja luomaan kestävää arvoa asiakkaillemme. Arvostamme jokaista työntekijäämme ja pyrimme rakentamaan monimuotoisen, yhdenvertaisen ja inklusiivisen työpaikan, jossa jokaisella on mahdollisuus tulla kuulluksi omana itsenään sekä kasvaa ja kehittyä urallaan. Työn ja vapaa-ajan tasapainoa haluamme tukea esimerkiksi joustavilla työtavoilla.

Emme ajattele kasvua vain liiketoiminnan näkökulmasta, vaan meille se on myös henkilökohtainen asia. Työyhteisömme ja asiakkaamme tarjoavat paljon uutta koettavaa ja opittavaa, joten lupaamme tarjota sekä sopivasti haasteita että myös iloa ja huumoria.

Lisätietoa hakemisesta

Jos arvomme Dare-Care-Grow sykähdyttävät, ja olet valmis kasvamaan asiakkaidemme ja kollegojemme kanssa, voit olla seuraava sofigaattori. Sofigate muuttaa Espoon Otaniemestä Helsingin Ruoholahteen syyskuussa 2024. Työpaikkasi sijaitsee siis uudella Helsingin toimistollamme. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Kuulemme mielellämme lisää taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 4.8. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Heinäkuussa olemme kesälomalla, mutta palaamme sinulle viimeistään elokuun puolella.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Nina Laukkanen (nina.laukkanen(at)sofigate.com)

About Sofigate

We are The Business Technology Company with the fastest time-to-value in the gen AI era. We achieve that by combining our transformation expertise with low/no-code platforms and generative AI. That’s how we create sustainable customer value. In practice, that means helping our customers to develop the interplay between business and technology: to design, build and implement transformations and business-friendly technology solutions, like Salesforce, ServiceNow and SAP. 


As leaders of Business Technology management, we are the founder of the Business Technology Forum, the developer of the Business Technology Standard. Our team of 800+ professionals based in 8 offices across 5 countries – Finland, Sweden, Denmark, Hungary and Poland – are always ready to help, both our colleagues and our customers. At the very core of our being are our values: dare, care and grow. We dare to challenge the market, foster a community that cares about our people and drive growth with a customer centric business vision.

Search