Skip to content

ServiceNow-asiantuntija

ServiceNow-asiantuntija


Haluaisitko osaksi Pohjoismaiden johtavaa bisnesteknologiayritystä? Puhutko sujuvasti sekä liiketoimintaa että teknologiaa? Jos vastauksesi on kyllä, jatka lukemista!

Sofigate kasvaa nopeasti, ja nyt etsimme ServiceNow – asiantuntijoita 700:n bisnesteknologia- ja transformaatio-osaajan joukkoomme. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut tavoista, joilla teknologia ja liiketoiminta muuttavat maailmaa, koska se on intohimomme.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Haluatko työskennellä maailmanluokan teknologioiden, parhaiden johtamismallien parissa sekä asiantuntijatiimien kanssa? Meillä pääset mukaan merkityksellisiin projekteihin ja huipputason toimeksiantoihin, joissa työpanoksellasi on aidosti väliä.

Investoimme työntekijöidemme jatkuvaan kehittymiseen tarjoamalla erilaisia sertifiointeja ja koulutuksia, kuten Malagassa järjestettävän Business Technology ‑koulutuksen. Lisäksi ammattitaitoiset kollegat ovat aina vähintään puhelinsoiton päässä.

Työmme upeus on sen monipuolisuudessa: jos kaipaat jotakin uutta, voit etsiä uusia toimeksiantoja ja rooleja tai kehittää osaamistasi. Emme kuitenkaan ole valmiiksi täydellinen työpaikka, vaan haluamme kehittyä myös työnantajana parantamalla ja työstämällä prosessejamme sekä ketteriä toimintatapojamme.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme nyt ServiceNow-asiantuntijoita meidän Enterprise Solutions- ja Public Sector Solutions-tiimeihimme. Etsimme laajasti osaajia erilaisiin rooleihin ServiceNow’n parissa, joten roolisi voi olla esimerkiksi Customer Success Manager, kehittäjä, projektipäällikkö tai arkkitehti. Tämä on sinun mahdollisuutesi olla mukana kehittämässä tulevaisuuden palveluita (esim. IT, HR, talous), asiakaspalvelua ja liiketoiminnan työnkulkuja. Digitalisoimalla ja automatisoimalla prosesseja ja palveluita mahdollistamme älykkäämmän työn ihmisille ja paremman palvelukokemuksen asiakkaille ja loppukäyttäjille, mikä johtaa asiakkaidemme menestykseen.

On tärkeää, että ylläpidät työsi korkeaa laatutasoa ja varmistat, että sinulle osoitetut tehtävät hoidetaan loppuun asti hyvin: ne on suunniteltu asiakkaan arkkitehtuuriin sopivaksi, toteutettu parhaiden käytäntöjen mukaisesti, testattu huolellisesti ja dokumentoitu hyvin.

Seuraavat taidot katsotaan eduksesi:

  • Halu ymmärtää liiketoimintaprosesseja, työnkulkuja ja palveluita sekä oppia uusia prosesseja, teknologioita sekä työskentelymenetelmiä
  • Mieluiten vähintään muutaman vuoden kokemus työskentelystä ServiceNow:n parissa
  • Ajattelet asiakaslähtöisesti, koet omaksesi asiakasorganisaation tavoitteet ja nautit onnistumisesta asiakkaan kanssa
  • Erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyö- ja viestintätaidot (sekä suomeksi että englanniksi)

Arvostamme uteliaisuutta ja itsenäistä ajattelua – kyseenalaistat asioita ja tuot uusia ratkaisuideoita. Jos sinulla on yrittäjähenkinen asenne, samalla kun olet hyvä tiimipelaaja ja otat vastuuta omasta työstäsi sekä rakennat luottamusta asiakkaidesi kanssa, olet etsimämme ServiceNow-asiantuntija!

Ota työ haltuusi Own your future

Sofigatella pääset työskentelemään huippuasiantuntevien ja intohimoisten kollegojen kanssa. Pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi ja luomaan kestävää arvoa asiakkaillemme. Arvostamme jokaista työntekijäämme ja pyrimme rakentamaan monimuotoisen, yhdenvertaisen ja inklusiivisen työpaikan, jossa jokaisella on mahdollisuus tulla kuulluksi omana itsenään sekä kasvaa ja kehittyä urallaan. Työn ja vapaa-ajan tasapainoa haluamme tukea esimerkiksi joustavilla työtavoilla ja erilaisilla yhteistyömuodoilla Hintsa Performancen kanssa.

Emme ajattele kasvua vain liiketoiminnan näkökulmasta, vaan meille se on myös henkilökohtainen asia. Työyhteisömme ja asiakkaamme tarjoavat paljon uutta koettavaa ja opittavaa, joten lupaamme tarjota sekä sopivasti haasteita että myös iloa ja huumoria.

Lisätietoa tehtävästä

Jos arvomme, Dare-Care-Grow, sykähdyttävät, ja olet valmis kasvamaan asiakkaidemme ja kollegojemme kanssa, voit olla seuraava sofigaattori. Kuulemme mielellämme lisää taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi, joten lähetä hakemuksesi ja CV:si 7.2.2023 mennessä.

Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Enterprise Solutions – business tiimin vetäjään Joakim Kockbergiin +358401949417 tai Public Sector Solutions – business tiimin vetäjään Jussi Suomiseen +358401522125. Molemmat tavoittaa yleensä parhaiten arkisin klo 15-16.

About Sofigate

We are the leading business technology transformation company in the Nordics with focus on sustainable customer value. Founded in 2003 we are now celebrating our 20 years! We are proud to be pioneers of Business Technology management and the founder of the Business Technology Forum. Our 700 professionals help customers to develop the interplay between business and technology: to design, build and implement transformations and business-friendly technology solutions. We are experts on the Business Technology Standard and utilize leading platforms such as ServiceNow, Salesforce and SAP.

In the very core of our being is our values: dare, care and grow. We dare to challenge the market, we are a community that cares about our people and we drive growth with customer centric business vision. We have an open feedback culture and a flat hierarchy. You can always affect your role and choose your personal development direction, we have an open knowledge sharing culture and you can take part in cross team project work.

Search