Skip to content

Sote-alan ja julkishallinnon uudistajia vahvalla teknologiaosaamisella

Sote-alan ja julkishallinnon uudistajia vahvalla teknologiaosaamisella

Haluaisitko osaksi Pohjoismaiden johtavaa bisnesteknologiayritystä? Puhutko sujuvasti sekä liiketoimintaa että teknologiaa? Jos vastauksesi on kyllä, jatka lukemista!

Etsimme nyt sosiaali- ja terveydenhuollon sekä julkishallinnon uudistajia vahvalla teknologiaosaamisella, osaksi Sofigaten yli 700 bisnesteknologian asiantuntijan joukkoa. Tulet toimimaan merkittävissä asiakasprojekteissa, jotka edistävät sekä sosiaali- ja terveydenhuollon että julkishallinnon digitalisaatiota ja teknologisten ratkaisujen kehitystä Suomessa. Olemme tiiviisti mukana muutoshankkeiden läpiviennissä, strategioiden uudistamisessa, IT-arkkitehtuurin ja digitaalisten palveluiden kehittämisessä sekä data-analytiikkaan ja tiedolla johtamisen hankkeissa. Asiakkaamme koostuvat hyvinvointialueista, kunnista, kaupungeista, yksityisistä sote-alan yrityksistä sekä valtiohallinnon virastoista ja ministeriöistä.

Arvostamme erityisesti kokemusta ja osaamista seuraavilta alueilta:

 • IT-arkkitehtuuri
 • Tiedonhallinta, data-analytiikka ja tiedolla johtaminen
 • Tietosuoja
 • Asiakas- ja potilastiedon hallinta

Toivomme sinulta myös

 • Aiempaa kokemusta sote-alan tai julkishallinnon projekteista
 • Kykyä ymmärtää asiakkaiden muutostarpeet
 • Erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
 • Joustavuutta matkustaa asiakkaan tarpeen mukaan

Kokemus ja koulutus IT-palveluiden hallinnan ja kehittämisen standardeista (kuten ITIL, DevOps, SAFe) sekä projektihallinnan standardeista (kuten PMI tai Prince2) katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

 • Haasteellisen tehtävän suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä julkishallinnon kehittämisessä merkityksellisissä asiakasprojekteissa
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet sekä laaja-alaisen oppimis- ja kehitysohjelman
 • Kannustavan palkkauksen ja kattavat työsuhde-edut
 • Yrityskulttuurin jossa elämme aidosti arvojemme, Dare, Care ja Grow, mukaisesti

Työpaikkasi voi olla joko Espoon, Tampereen tai Oulun toimistossamme ja tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Ota työsi haltuusi Own your future

Sofigatella pääset työskentelemään huippuasiantuntevien ja intohimoisten kollegojen kanssa. Pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi ja luomaan kestävää arvoa asiakkaillemme. Arvostamme jokaista työntekijäämme ja pyrimme rakentamaan monimuotoisen, yhdenvertaisen ja inklusiivisen työpaikan, jossa jokaisella on mahdollisuus tulla kuulluksi omana itsenään sekä kasvaa ja kehittyä urallaan. Työn ja vapaa-ajan tasapainoa haluamme tukea esimerkiksi joustavilla työtavoilla ja erilaisilla yhteistyömuodoilla Hintsa Performancen kanssa.

Emme ajattele kasvua vain liiketoiminnan näkökulmasta, vaan meille se on myös henkilökohtainen asia. Työyhteisömme ja asiakkaamme tarjoavat paljon uutta koettavaa ja opittavaa, joten lupaamme tarjota sekä sopivasti haasteita että myös iloa ja huumoria.

About Sofigate

We are the leading business technology transformation company in the Nordics with focus on sustainable customer value. Founded in 2003 we are now celebrating our 20 years! We are proud to be pioneers of Business Technology management and the founder of the Business Technology Forum. Our 700 professionals help customers to develop the interplay between business and technology: to design, build and implement transformations and business-friendly technology solutions. We are experts on the Business Technology Standard and utilize leading platforms such as ServiceNow, Salesforce and SAP.

In the very core of our being is our values: dare, care and grow. We dare to challenge the market, we are a community that cares about our people and we drive growth with customer centric business vision. We have an open feedback culture and a flat hierarchy. You can always affect your role and choose your personal development direction, we have an open knowledge sharing culture and you can take part in cross team project work.

Search