Meet the Transformers

Millaista on työskennellä Sofigatella? Annoimme puheenvuoron työntekijöillemme, oikeille muutoksentekijöille:

“Me toteutamme sitä digitalisaatiota, mistä muualla vain puhutaan”

Työ Sofigatella ei ole yksiselitteistä. Teemme niin paljon upeita juttuja yhdessä asiakkaidemme kanssa, että välillä ei itsekään pysy mukana. Meillä tarvitaankin uskallusta heittäytyä ja haastaa paitsi asiakkaita myös itseämme, sekä intoa jatkuvaan oppimiseen. Kaikki tekemisemme pohjautuu Business Technology Standardiin, avoimen lähdekoodin teknologiajohtamisen viitekehykseen, jota kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluatko tietää mitä on olla bisnesteknologian johtaja ja muutoksentekijä? Selaa alaspäin!

 

Katso avoimet työpaikkamme

Näe, lue ja kuuntele – osaajamme kertovat työstään ja asiakkaistamme

Kuka sen parempi kertomaan työstä kuin työntekijämme, siksi annoimme heille puheenvuoron. Katso alta mitä kaikkea työskentely Sofigatella voi olla: kaikkea tätä ja paljon muuta!

Avoimet työpaikat

Katso kaikki paikat Careers-sivultamme tai jätä avoin hakemus – monet paikkamme täytetään suoraan avoimien hakemusten perusteella!

Careers-sivulle

Mitä työ meillä oikeasti on?

Vapaus

Pystyt itse vaikuttamaan työhösi ja kehitykseesi. Jos tuntuu, että haluatkin vaihtaa urasi suuntaa, on sekin täysin ok: meillä on talon sisällä esimerkiksi leivottu projektipäälliköistä teknologiakehittäjiä.

Laajasti eri projekteja ja asiakkuuksia

Pääset näkemään laajalla skaalalla eri toimialoja ja työskentelemään erilaisten asiakkuuksien parissa: kiinnostaako julkinen sektori tai vaikka rahoitus- tai lentoala? Pienet firmat tai maailmanluokan huippuyritykset? Onko intohimosi sote-kentän digitalisaatio tai miten teknologian avulla voidaan mahdollistaa fiksumpaa työtä ihmisille? Näitä kaikkia ja paljon muuta voit päästä mukaan kehittämään!

Koulutukset ja itsensä kehittäminen

Tuemme vahvasti työntekijöidemme urakehitystä. Järjestämme mm. paljon erilaisia koulutuksia talon sisällä, ja kaikki työntekijämme sertifioituvat bisnesteknologian ammattilaisiksi Business Technology Academyssä.

Merkityksellisyys

Pääset konkreettisesti näkemään kätesi jäljet ja auttamaan asiakasta kasvattamaan liiketoimintaansa. Myös yhteiskunnallinen ja sosiaalinen vastuu ovat yrityksessämme tärkeitä, ja pyrimme auttamaan julkista sektoria säästämään resursseja tehostamalla digitalisaation johtamista.

Mikä Sofigate?

Autamme yrityksiä ja organisaatioita kehittämään liiketoiminnan ja teknologian yhteispeliä, bisnesteknologia-kyvykkyyksiään sekä suunnittelemaan, rakentamaan ja implementoimaan liiketoimintaa tukevia teknologiaratkaisuita.

Teemme sen nopeammin kuin kukaan muu.

Tekemisemme on jaettu johtamisen palveluihin ja teknologioihin. Työntekijämme ovat taustaltaan kaikkea backend-kehittäjästä opettajaan ja neurobiologiin – taustasi ei siis määrittele sinua meillä. Tärkeintä on oikea asenne.

Lue lisää Sofigatesta

 

Mitä vielä odotat?

Klikkaa Careers-sivustollemme ja katso avoimet paikkamme. Jos sopivaa paikkaa ei juuri nyt löydy, jätä avoin hakemus. Me löydämme aina talon sisältä paikan motivoituneille ammattilaisille.

Urasivulle

Mitä me teemme?

Lue palvelutarjoamastamme What We Do -sivustoltamme

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Careers-sivultamme näet avoimet paikkamme ja lisää työskentelystä Sofigatella

Lue lisää

Mitä on Bisnes-teknologia?

Bisnesteknologialla tarkoitetaan liiketoimintaa tukevaa teknologiaa. Me erikoistumme sen johtamiseen ja kehittämiseen. Lue lisää Business Technology -osiosta

Lue lisää

Cookies Settings