Skip to content

Projekti- ja muutosjohtamisen asiantuntija, Oulu

Projekti- ja muutosjohtamisen asiantuntija, Oulu

Haluaisitko osaksi Pohjoismaiden johtavaa bisnesteknologiayritystä? Puhutko sujuvasti sekä liiketoimintaa että teknologiaa? Haluatko työskennellä maailmanluokan teknologioiden, parhaiden johtamismallien parissa sekä asiantuntijatiimien kanssa? Jos vastauksesi on kyllä, jatka lukemista!

 

Etsimme Projekti- ja muutosjohtamisen asiantuntijoita Ouluun.

Kanssamme pääset johtamaan asiakasorganisaatioidemme kehityshankkeita ja projektitiimejä. Johtamiesi kehityshankkeiden tavoitteena on useimmiten suurempi toiminnan muutos, johon liittyy muutoksia toimintamalleihin, prosesseihin ja järjestelmiin. Lue lisää asiakastoimeksiannoistamme täältä

Projektijohtamisen lisäksi osallistut hankkeissa aktiivisesti uusien toimintamallien ja kokonaisuuksien määrittelyyn ja suunnitteluun yhdessä asiakkaan liiketoimintojen ja IT:n kanssa. Toimit kiinteänä osana asiakasyrityksemme digitalisaation edistämistä, joten liiketoimintalähtöinen ajattelutapa on sinulle välttämätöntä ja luontevaa.

Toiminnan kehittämisen painopistealueesi voivat olla esimerkiksi järjestelmäprojekteissa, IT-palveluissa tai tietoturvan kehittämisessä.

Mitä odotamme sinulta:

  • Kokemusta projektipäällikön tehtävistä esimerkiksi laajoissa muutoshankkeissa,järjestelmien käyttöönottoprojekteissa tai IT-palveluiden kehittämishankkeissa
  • Kokemusta prosessien ja toimintamallien määrittelystä ja kehittämisestä
  • Hyvää yleisymmärrystä moderneista teknologioista ja pilvipalveluista sekä niiden sovittamisesta liiketoiminnan tarpeisiin
  • Puhut sujuvasti sekä liiketoiminnan että IT:n kieltä ja viestit niin kirjallisesti kuin suullisesti, sekä suomen että englannin kielellä. 

Oulun murteen ja kainuulaisen huumorin ymmärtäminen katsotaan myös eduksi. 😊 

Ennen kaikkea etsimme ihmisiä, joilla on asennetta, uteliasuutta ja paloa aidon muutoksen luomiseen.

Mitä tarjoamme:

  • Pääset osallistumaan eri toimialoilla toimivien keskisuurten kasvuyhtiöiden toiminnan kehittämiseen osana asiakkaidemme projektitiimejä
  • Mahdollisuuden muuttaa organisaatioiden toimintamalleja ja luoda aitoa vaikuttavuutta asiakasorganisaatioissamme
  • Jatkuvan kehittymisen polun
  • Kattavat edut tukemaan työhyvinvointiasi, kuten laaja terveysturvavakuutus ja erilaisia vapaa-ajan etuja
  • 2,5 päivän lomakertymän heti työsuhteen alusta
  • Monipuoliset sisäiset koulutusmahdollisuudet – Sofigate Akatemia

 

Own your future!

Sofigatella pääset työskentelemään huippuasiantuntevien ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvien kollegojen kanssa. Pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi ja luomaan kestävää arvoa asiakkaillemme. Arvostamme jokaista työntekijäämme ja pyrimme rakentamaan monimuotoisen, yhdenvertaisen ja inklusiivisen työpaikan, jossa jokaisella on mahdollisuus tulla kuulluksi omana itsenään sekä kasvaa ja kehittyä urallaan.

Emme ajattele kasvua vain liiketoiminnan näkökulmasta, vaan meille se on myös henkilökohtainen asia. Työyhteisömme ja asiakkaamme tarjoavat paljon uutta koettavaa ja opittavaa, joten lupaamme tarjota sekä sopivasti haasteita että myös iloa ja huumoria.

 

Kiinnostuitko?

Jos arvomme, Dare-Care-Grow, sykähdyttävät, ja olet valmis kasvamaan asiakkaidemme ja kollegojemme kanssa, voit olla seuraava sofigaattori. Kuulemme mielellämme lisää taustastasi, osaamisestasi ja motivaatiostasi, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman pian.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä tehtävästä antaa Team Lead Juho Ruottinen +358405279760.


Sofigatesta

Sofigate on Pohjoismaiden johtava bisnesteknologiayhtiö. Autamme organisaatioita kehittämään liiketoiminnan ja teknologian yhteispeliä, aina keskisuurista kasvuyhtiöistä suuriin globaaleihin yrityksiin ja julkisen sektorin toimijoihin. Käytännössä siis autamme suunnittelemaan, rakentamaan ja toteuttamaan liiketoiminnan muutosta ja sitä tukevia teknologiaratkaisuja, kuten Salesforce, ServiceNow ja SAP.

Olemme Business Technology Forumin perustaja ja BT-mallin kehittäjä. Yli 800 kokenutta ammattilaistamme kuudessa maassa – Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Unkarissa ja Puolassa – auttavat asiakkaitamme luomaan kestävää arvoa nopeasti, yhdistämällä johtavat teknologia-alustat transformaatio-osaamiseemme, hyödyntäen myös generatiivista tekoälyä.

 

 

Search