MODERNIT JULKISET PALVELUT

Tarjoa maailmanluokan julkisia palveluita nopeammin ja kustannustehokkaammin.

Tilaa uutiskirje

Pysy mukana muutoksessa

Uutiskirje

Millaisia palveluita tarjoat kuntasi asukkaille?

Meillä Suomessa on hyvät julkiset palvelut, siitä on syytä olla ylpeä. Sitä mukaa, kun palvelukokemus vaikkapa yritysten verkkokaupoissa kehittyy, kasvavat myös kuntalaisten odotukset julkisia palveluita kohtaan. Kuntien, kaupunkien ja valtion virastojen haasteena on kuitenkin usein rahoitus: kuinka saada aikaan enemmän kasvattamatta budjettia? Vastaus löytyy maailmanluokan teknologia-alustojen hyödyntämisestä, parhaista käytännöistä ja prosessien sekä toimintatapojen sujuvasta muutoksesta.  Avullamme onnistut niissä kaikissa. 

Ota yhteyttä

Sujuva sähköinen asiointi, parempi luottamus

Luottamus julkisen sektorin toimintaan kasvaa, kun asiointi ja viestintä on helppoa. Oikea-aikainen ja kohdennettu viestintä auttaa kuntalaisia löytämään etsimänsä palvelut nopeasti ja helposti. Kun kaikki tarvittava tieto löytyy helposti yhdestä paikasta, asia tulee hoidetuksi ja kyselyitä vähemmän. Säästät myös rahaa, kun kaikista kanavista tulevat yhteydenotot saadaan kootusti yhteen näkymään.

Automaatio vapauttaa aikaa

Kun kaikki asiointi saadaan hoidettua keskitetysti yhdellä alustalla, voidaan prosesseja automatisoida. Silloin asioiden käsittely nopeutuu ja resursseja vapautuu kaikkein tärkeimpään. Esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa aikaa jää enemmän potilaan kohtaamiseen, kun rutiinityöt on automatisoitu.

Johda ja kohdenna resursseja tehokkaasti

360° näkymä asiointiin ja palveluiden tuottamiseen mahdollistaa reaaliaikaisen ja kattavan raportoinnin. Sen avulla palveluita voit johtaa ja kohdentaa resursseja juuri sinne, missä vaikuttavuus on suurin. Läpinäkyvyys lisää myös luottamusta julkisen sektorin toimijoita kohtaan.

Pysy mukana muutoksessa

Digitaalinen murros etenee vauhdilla myös julkisella sektorilla. Pysy muutoksen aallonharjalla, ja tilaa Sofigaten julkiselle sektorille räätälöity uutiskirje. Saat neljä kertaa vuodessa julkiselle sektorille valikoituja sisältöjä, tapahtumia ja tutkimustuloksia suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje

Webinaaritallenne: Tuo kuntasi sähköinen asiointikokemus 2020-luvulle

Kuntien paine tarjota yhä kehittyneempiä sähköisiä palveluita kasvaa. Lataa webinaaritallenne ja kuulet muun muassa Seinäjoen kaupunginjohtaja Jarkko Kiiskilän kokemuksia ja ajatuksia kunnan sähköisten palveluiden tulevaisuudesta. Salesforcen Laura Laiho (Strategic Account Manager) kertoo, miten moderni teknologia-alusta tarjoaa kiihdytyskaistan tulevaisuuden palveluihin. Esittelemme myös demon kuntalaisen sähköisestä asioinnista.

Katso tallenne

Kuinka voimme auttaa?

Hyödynnämme Salesforcen ratkaisuja monipuolisesti kuntien sähköisten palveluiden digitalisoinnissa. Meillä on kattava toimialaymmärrys, jonka olemme rakentaneet tekemällä laajasti yhteistyötä julkisen sektorin toimijoiden kanssa. Autamme mielellämme myös sinun organisaatiotasi missä tahansa digitransformaation vaiheista:

Asiakaskokemuksen ja teknologia-transformaation suunnittelu Business Technology Design -menetelmän avulla

Mistä on kyse?
Lue menetelmästä lisää (englanniksi)

Salesforce-alustan ja ekosysteemin ketterä ja tuloksellinen käyttöönotto

Katso koko tarjoamamme (englanniksi)

Olemassa olevan Salesforce-ympäristön jatkuva kehittäminen ja parantaminen

Katso koko tarjoamamme (englanniksi)

Transformaatio- ja muutosjohtamisen palvelut

Edessä muutos?
Lue, miten voimme auttaa(englanniksi)

Asiantuntijoidemme ajatuksia julkisen sektorin digitalisaatiosta

Millaisia moderneja sähköisiä palveluja kuntanne voisi tarjota?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan!

Juhana Tormilainen

Business Executive

+358 400 698 390

juhana.tormilainen@sofigate.com

Lauri Kivistö 

Senior Advisor

+358 405 175 914

lauri.kivisto@sofigate.com

 

Markus Junttila 

Senior Advisor

+358 407 466 372

markus.junttila@sofigate.com

Cookies Settings