VOIMAA VARAINHANKINTAAN JA SIDOSRYHMÄ­VIESTINTÄÄN

Maailmanluokan teknologia ei vaadi maailmanluokan budjettia.

Pystyykö järjestönne vastaamaan digiajan varainhankinnan vaatimuksiin?

Voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden eli yliopistojen, museoiden, säätiöiden, uskonnollisten yhdistysten, hyväntekeväisyysjärjestöiden ja muiden yleishyödyllisten yhteisöiden toimintakenttä on rajussa murroksessa. Kuluttajat odottavat uusia automaattisia palveluita, digi-presenssiä ja toisaalta samaan aikaan julkinen sektori, joka osaltaan rahoittaa järjestötoimintaa, velkaantuu. Resurssien rajoittaminen vaatii toiminnan tehostamista, mihin digitalisaatio tarjoaa unelmamahdollisuudet.

Lue lisää Salesforce-tarjoamastamme

OIKEA-AIKAINEN JA KOHDENNETTU VIESTINTÄ ON AVAINASEMASSA

Organisaatiot pitävät huolta jäsenkunnastaan, tukijoistaan sekä muista sidosryhmistään ja aktivoivat heitä mukaan varainhankintaan ennen kaikkea viestimällä heille kiinnostavasti ja kohdennetusti. Oikea-aikainen viestintä vaatii kuitenkin onnistuakseen paljon tietoa lahjoittajasta, mitä hyödyntämällä myös viestin sisältöä päästään parhaassa tapauksessa muokkaamaan juuri vastaanottajalle sopivaksi. Hyväntekeväisyysjärjestöillä on rajalliset resurssit, joten ainoa realistinen tapa varmistaa, että tavoitteet toteutuvat on panostaa voimakkaasti digitalisaatioon ja automaatioon.

TEKNOLOGIA AUTTAA VARAINKERUUSSA JA SIDOSRYHMÄHALLINNASSA

Digitalisaatio on tuonut huomattavasti aiempaa enemmän joustavuutta lahjoitusten vastaanottamiseen. Monella järjestöllä lahjoitukset hoituvat kätevästi jo kortilla, mobiilimaksulla tai säännöllisellä e-laskulla. Viime aikoina myös esimerkiksi sosiaalisen median kautta lähetetyt syntymäpäivälahjoitukset ovat kasvattaneet suosiotaan. Erilaiset integraatiot maksujärjestelmiin ja kampanjatyökaluihin helpottavat ja automatisoivat varainkeruuta. Integraatioiden keskipisteeksi kannattaa valita yksi, kokoava järjestelmä, jonka luo kokonaiskuvan ja auttaa sidosryhmien hallinnassa.

TIESITKÖ, ETTÄ SALESFORCEN SAA KÄYTTÖÖN MYÖS ILMAISEKSI?

Salesforce on muutaman viime vuoden aikana panostanut vahvasti järjestökenttään. Yhtiön nonprofit-keskus Salesforce.org tarjoaa hyväntekeväisyysjärjestöille ratkaisuja, jolloin järjestön ensimmäiset kymmenen käyttäjälisenssiä ovat maksuttomia, ja laajemmille käyttäjämäärille on saatavilla lisenssit reippaasti alennettuun hintaan.

KATSO WEBINAARINAUHOITE: TEKNOLOGIA NON-PROFIT -TOIMINNAN TUKENA JA MAHDOLLISTAJANA

Viime vuonna non-profit -toiminnan vuoden 2020 trendeiksi nostettiin mm. online- , some- ja tekstiviestilahjoittaminen, personoitu jäsen- ja lahjoittajaviestintä sekä data-pohjainen markkinointi. Kaikilla näillä trendeillä ratsastamiseen tarvitaan oikeaa teknologiaa ja saatavilla olevan datan hyödyntämistä, jotta asiakaskokemuksesta voidaan luoda saumaton, miellyttävä ja oikea-aikainen.

Jätä tietosi alle niin lähetämme sinulle huippusuositun tapahtumamme tallenteen. Kuulet mm. Amnestyn ja UN Women Suomen Salesforce-menestystarinat sekä asiantuntijoidemme katsauksen vuoden 2021 trendeihin.

Kuinka voimme auttaa?

Hyödynnämme Salesforcen valmista Non-Profit Success Packia asiakkaidemme jäsen-, lahjoittaja- ja varainhankintatoiminnan digitalisoinnissa. Olemme Suomen johtava non-profit Salesforce-kumppani, minkä uskomme johtuvan kokonaisvaltaisesta ja läpinäkyvästä toimintatavastamme sekä toimialaymmärryksestämme. Autamme mielellämme myös sinun organisaatiotasi missä tahansa digi-transformaation vaiheista:

Asiakaskokemuksen ja teknologia-transformaation suunnittelu Business Technology Design -menetelmän avulla

Salesforce-alustan ja ekosysteemin ketterä ja tuloksellinen käyttöönotto

Olemassa olevan Salesforce-ympäristön jatkuva kehittäminen ja parantaminen

Transformaatio- ja muutosjohtamisen palvelut

Miten UN Women Suomi on automatisoinut varainkeruuprosessinsa Salesforcen avulla?

“Meiltä puuttui selkeä kokonaiskuva kuukausilahjoittajien varainkeruuseen. Tietoa oli saatavilla siellä täällä, ja lisäksi laskutusjärjestelmämme nojasi vanhaan teknologiaan,” kertoo UN Women Suomen Fundraising Manager Henna Husso.

Tuomalla dataa monesta eri lähteestä yhteen moderniin alustaan, UN Women Suomi sai digitalisoidun lahjoitusprosessin haltuun. Lue lisää Salesforce-alustan hyödyistä täyttämällä alla oleva lomake, niin lähetämme sinulle koko tarinan.

Asiantuntijoidemme ajatuksia ja uutisia

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ:

Juhana Tormilainen

Business Executive

+358 400 698 390

juhana.tormilainen@sofigate.com

Roope Mäkelä

CTO, Customer Experience

+358 50 486 9649

roope.makela@sofigate.com

 

Cookies Settings