Tarjoa, myy, palvele ja huolla tehokkaammin

Yksilöllinen ja sujuva palvelukokemus on Salesforcen ansiosta mahdollinen myös teollisuuden mittakaavassa

CRM TUO TULOKSIA,
KUN SITÄ KÄYTETÄÄN

Markkinat ja asiakkaiden tarpeet muuttuvat jatkuvasti. Muutokseen on kyettävä vastaamaan nopeasti ja joustavasti, myös teollisuudessa. Onnistut, kun tukenasi on oikea kumppani ja maailmanluokan CRM-alusta.

Salesforcen työkalujen avulla varmistat, että myynnin, tuotannon, toimituksen ja asiakaspalvelun ketju toimii sujuvasti. Näin asiakkaasi ovat sitoutuneita ja liiketoiminta kasvaa.

Parhaatkaan työkalut eivät kuitenkaan riitä, jos muutos ei juurru arjen tasolle. Asiantuntijoidemme avulla rakennat helppokäyttöisen järjestelmän, joka palvelee myyjiesi työtä ja skaalautuu helposti. Sen ansiosta esimerkiksi työtavoista ja asiakasdatasta tulee yhtenäisiä ja yhteisiä.

Autamme yritystäsi määrittelemään CRM-projektin tavoitteet liiketoimintalähtöisesti. Näin  teknologiamuutos todella palvelee liiketoimintaa myös isossa kuvassa. Avullamme varmistat, että sinulla on aina käytössä tarvitsemasi osaaminen ja oikeat teknologiat.

Kuinka voimme auttaa?

TEE ASIAKASDATASTA YHTENÄISTÄ

Ajantasainen ja yhtenäinen asiakasdata on modernin asiakaskokemuksen peruskivi.  Salesforcen tarjoamien työkalujen avulla varmistat, että kaikki asiakkuuksia koskeva tieto on työntekijöidesi käytössä kootusti ja reaaliaikaisesti. Näin esimerkiksi tekninen asiakaspalvelu on sujuvaa eikä yhteydenpidossa tapahdu katkoksia.

Ajantasainen ja koottu tieto asiakkuuden tilasta, käynnissä olevista tehtävistä ja aiemmasta yhteydenpidosta auttaa sinua ratkaisemaan asiakaspalvelupyynnöt nopeasti – huolimatta siitä, missä asiakkaasi sijaitsee. Salesforce Service Cloud kerää tietoa esimerkiksi takuuajoista, ostetuista tuotemalleista ja aiemmista yhteydenotoista.

 

HELPOTA VUOSISUUNNITTELUA

Varmista entistä helpommin, että asiakkaasi saa sovitun toimitusvolyymin sovitussa ajassa. Tee vuosisuunnittelusta helpompaa, ja johda kysynnän ja tarjonnan tasapainoa helpommin. Salesforce Manufacturing Cloudin avulla saat esimerkiksi yksityiskohtaisempaa tietoa tilausten ja toimitusten tilanteesta toiminnanohjausjärjestelmästäsi.

Pystyt hallitsemaan kokonaiskuvaa helpommin, kun käytössäsi on ajantasainen tieto siitä mitä on sovittu, mitä on jo toimitettu ja mitä tulevina kuukausina tulisi toimittaa. Näin varmistat, että tuotantolaitostesi kapasiteetti vastaa vuosittaisten sopimusten sisältöä.

MYY TEHOKKAAMMIN – MYÖS VERKOSSA

Kun tarjous- ja ostoprosessit kestävät vuosia, on aika käytettävä tehokkaasti. Salesforce CPQ:n avulla luot yhtenäisiä tarjouksia helpommin. Työkalu kokoaa tarjouksia varten tarvitsemasi tiedot yhteen paikkaan, jolloin ne ovat helposti käytettävissäsi. Salesforcen työkaluilla pystyt myös ennustamaan tarjousten läpimenoprosentteja tarkemmin.

Autamme sinua kasvattamaan myyntiäsi myös verkossa. Salesforce Commerce Cloud tarjoaa monipuolisia B2B-yrityksille räätälöityjä verkkokaupan ominaisuuksia ja työkaluja. Voit esimerkiksi tarjota asiakkaillesi itsepalvelutyökaluja – ja käyttää näin työntekijöiltäsi vapautuvan ajan kasvun rakentamiseen!

WEBINAARI: Nopeuta myyntiputkea jopa 28% Salesforce CPQ:n avulla

Hidastaako mutkikas tarjousprosessi yrityksesi myyntiä? Salesforce CPQ:n ja automaation avulla voisit lyhentää myyntiputkea jopa 20% ja kasvattaa tarjousmääriä jopa 49% per myyjä.* Tuloksena myyjilläsi jää aikaa kaikkein tärkeimpään: vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa.

Kuuntele tallenne 24.3. pidetystä webinaarista ja kuulet muun muassa, miten kansainvälisesti toimivat Europress ja Teknos ovat saaneet lisätehoa tarjous- ja myyntiputkeen Salesforcen avulla. Lisäksi kuulet kaksi asiantuntijapuheenvuoroa Salesforcen ja Sofigaten asiantuntijoilta.

*Lähde: Salesforce & Aberdeen Group Reports 

Tilaa tallenne täältä

Kuinka voimme auttaa?

Sofigaten asiantuntijoiden avulla CRM-projektisi ja yrityksesi digitalisaatiomatka etenee mutkattomasti. Toteutamme projektit kehityssprinteissä, käytämme visuaalisia ja ymmärrettäviä menetelmiä sekä online-työkaluja viestintään. Saat uuden CRM-järjestelmän käyttöön nopeasti ja joustavasti.

Hyödynnämme Salesforcen tarjoamia Cloud-ratkaisuja teollisuuden asiakkaidemme myynnin, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen digitalisoinnissa. Tunnemme toimialan, joten osaamme suositella alalle parhaiten soveltuvia toteutus- ja toimintatapoja. Salesforce-kumppanina toimimme aina läpinäkyvästi, yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Autamme sinua muun muassa:

 

Asiakkaidemme onnistumistarinoita

Asiantuntijoidemme ajatuksia

Mikä ratkaisee CRM-hankkeen onnistumisen?

Onnistuneita CRM-hankkeita yhdistää kolme totuutta:

  1. CRM-järjestelmiä tekevät ja käyttävät ihmiset
  2. Tekemisen tapa ratkaisee kaiken
  3. Työkaluissa ei kannata tyytyä keskinkertaiseen

Oppaassa asiantuntijamme kertovat, mitä totuuksien taustalla piilee ja miksi juuri nämä tekijät ovat keskeisiä onnistumisen kannalta. Oppaan luettuasi osaat keskittyä CRM-hankkeissa onnistumisen kannalta kriittisiin tekijöihin ja viedä hankkeesi maaliin onnistuneesti.

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ:

Juhana Tormilainen

Business Executive

+358 400 698 390

juhana.tormilainen@sofigate.com

Roope Mäkelä

CTO, Customer Experience

+358 50 486 9649

roope.makela@sofigate.com

 

Mikä ratkaisee CRM-hankkeen onnistumisen?

Onnistuneita CRM-hankkeita yhdistää kolme totuutta:

  1. CRM-järjestelmiä tekevät ja käyttävät ihmiset
  2. Tekemisen tapa ratkaisee kaiken
  3. Työkaluissa ei kannata tyytyä keskinkertaiseen

Oppaassa asiantuntijamme kertovat, mitä totuuksien taustalla piilee ja miksi juuri nämä tekijät ovat keskeisiä onnistumisen kannalta. Oppaan luettuasi osaat keskittyä CRM-hankkeissa onnistumisen kannalta kriittisiin tekijöihin ja viedä hankkeesi maaliin onnistuneesti.

Close
Cookies Settings