Varaa demo:

Parempi työntekijäkokemus modernin työntekijäportaalin avulla

Vastaa työntekijöiden tarpeisiin modernilla ja älykkäällä portaalilla, jossa kaikki palvelut ovat saman katon alla

Kaikki puhuvat työn automatisoinnista, työntekijäkokemuksesta ja työn merkityksellisyydestä, mutta todellisuudessa moderni työntekijäkokemus jää usein vain haaveeksi. Montako eri työkalua ja palvelua käytät esimerkiksi uuden työntekijän luomiseen ja perehdyttämiseen?

Mitä jos voisit vastata työntekijöiden tarpeisiin yhdellä portaalilla, joka yhdistää kaikki tärkeät heidän tarvitsemansa palvelut? Modernissa työntekijäportaalissa työntekijä on keskiössä, mikä parantaa käyttökokemusta ja tehostaa työtä. Säästät aikaa, rahaa ja vaivaa.

Lue lisää alempaa ja varaa demo, jossa kuulet ja näet miten portaali käytännössä toimii!

Varaa ilmainen demo:

Jätä yhteystietosi meille alla olevalla lomakkeella. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian ja varaamme sinulle ajan demoa varten.

Jos et näe lomaketta, hyväksy evästeet sivun alalaidasta.

Portaalin hyödyt

Tuo työntekijä keskiöön ja siirry monologista keskustelevaan kulttuuriin

Kun työkalut vastaavat oikeasti työntekijän tarpeita ja apu on helposti saatavilla yhdestä paikasta, on parempi työntekijäkokemus taattu. Ainoastaan työnantajaa palvelevat kommunikaatiokanavat ja palvelut eivät usein helpota työntekijän arkea, jonka työntekijän tuominen keskiöön palveluiden suunnittelussa on ensisijaisen tärkeää.

Säästä resursseja ja vähennä manuaalista työtä

Kun kaikki tieto ja palvelut on saman katon alla, on apu helposti saatavilla ja työntekijän aika ei turhaan kulu oikean ihmisen tai ohjeen metsästämiseen useasta paikasta. Funktioiden välisten työnkulkujen tehostaminen sekä säästää resursseja että tuo työntekijän keskiöön.

Automatisoi ja hyödynnä tekoälyä

Työntekijäsi ovat tottuneet googlaamaan neuvoja, mikset siis tarjoaisi älykästä hakutoimintoa myös työntekijäportaalissa? Portaalin tekoäly suosittelee sisältöjä käyttäytymisen mukaan, ja työnkulkujen automatisointi varmistaa rutiinityön vähenemisen.

Mitä kaikkea voit tehdä portaalin avulla?

  • Tee pyyntöjä: oli sitten kyseessä laskun korjaaminen, uuden työntekijän perustaminen ja perehdyttämisprosessi, tai sisäisen uutiskirjeen lähetys, on apu saatavilla yhdestä paikasta. Sinun ei tarvitse enää tietää keneltä kysyä apua, vaan pyyntö ohjautuu automaattisesti tarvittaville osapuolille
  • Uutiset ja tiedotteet: saata ajantasainen tieto helposti kaikkien saatavilla
  • Tehtävät: näet helposti mitä itselläsi on työn alla, mitä tiimisi työstää, mitä pyyntöjä on tulossa ja miten projektit etenevät
  • Visualisoi pitkät työnkulut, kuten esimerkiksi miten alaisen perehdytysprosessi etenee
  • Tapahtumat: lisää webinaarit ja sisäiset tapahtumat suoraan kalenteriin
  • Kaikki tieto samassa paikassa: riippumatta siitä kuka palvelua tuottaa, löydät aina ohjeet ja avun samasta paikasta
  • Monologista dialogiin: osallistu keskusteluihin, kysy kollegoilta apua ja jaa kehitysideoita
  • Hyödynnä tekoälyä: älykäs hakutoiminto etsii tietoa sekä portaalista että Sharepointista, ja portaali suosittelee sisältöä käyttäytymisen ja lokaation perusteella

Ja paljon muuta – varaa demo ja kerromme lisää!

Haluatko tietää lisää?

Varaa demo Ota yhteyttä

Cookies Settings