MODERNIT TIETOTEKNIIKKAPALVELUT

Keskity olennaiseen, jätä IT meille 

 

ULKOISTETTU IT VOI OLLA STRATEGINEN VALTTI

Mitä, jos IT-budjettisi olisi helposti hallittavissa ja aina parhaalla tavalla käytössä? Voisit ohjata rahaa liiketoiminnan kehittämiseen ja innovointiin. Pystyisit tarjoamaan saman palvelutason kaikkiin toimipisteisiin, toimipaikasta riippumatta ja IT skaalautuisi joustavasti esimerkiksi liiketoiminnan kasvun mukana.

Ajattele, jos sinun ei enää tarvitsisi käyttää aikaa IT-palveluntarjoajien kilpailuttamiseen. Käytössäsi olisi aina valmiiksi kilpailutettu ja osaava joukko. Huolettoman palvelun ja luotettavan kumppanin ansiosta voisit hengittää hieman helpommin.

Kaikki tämä on mahdollista, kun ulkoistat IT-palvelusi meille.

Tutustu palveluun

KILPAILUTAMME PUOLESTASI

Sinun ei tarvitse huolehtia kilpailutuksesta. Olemme valmiiksi koonneet teille palvelut alan parhailta toimittajilta. Olemme valinneet markkinoiden parhaat toimijat ja neuvotelleet heidän kanssaan hyvät ehdot jokaiselle IT-selkärangan osa-alueelle.

HUOLEHDIMME KÄYTTÖÖNOTOSTA

Asiakkaamme ovat iloinneet nopeasta käyttöönotosta ja siitä, että aikaa ei ole tarvinnut käyttää kilpailutukseen tai ylimääräisiin neuvotteluihin.

..JA YLLÄPIDOSTA

Käyttöönoton jälkeen hyöty on vielä suurempi: me huolehdimme tavoitteidesi mukaan IT-peruspalveluista, niiden kehittämisestä ja osaamisen ylläpitämisestä. Sinulla on siis aina käytössäsi tuorein teknologia, parhaat laitteet ja osaaminen niiden tueksi.

NÄIN ITBAAS VIRKISTI
AVANT TECNON INNOVAATIOKULTTUURIN

Avant Tecno oli kasvanut hurjaa vauhtia, mutta sen IT-puoli laahasi jäljessä. Jotta Avant kykenisi pistämään kampoihin suurten kilpailijoiden resursseille ja startup-haastajien ketteryydelle, sen täytyisi löytää sopiva välimuoto IT:nsä järjestämiseen. Sofigate vastasi haasteeseen tuomalla Avant Tecnon uuteen arkeen älykäät laitteet ja toimintatavat ITBaaS-mallilla. Kehitysharppaus avasi mahdollisuuksia muutoksiin niin Avant Tecnon teknologiassa, liiketoiminnassa kuin kulttuurissakin.

Lue koko tarina

CASE ENSIN PALVELUT: 

Toimitusjohtaja ehtii keskittyä kasvuun, kun IT Backbone as a Service huolehtii IT-infrasta

Vasta perustettu Ensin Palvelut etsi IT-infrastruktuurinsa järjestämiseen tapaa, joka sallisi yrityksen keskittyä ydinosaamiseensa. Pk-yrityksille tarjotaan usein kahta mahdollista vaihtoehtoa… mutta Sofigaten ITBaas:ista Ensin löysi kolmannen.

Lue koko tarina

CASE EVAC: 

KAIKKI TARVITTAVA KASVUN TUEKSI YHDELTÄ KUMPPANILTA

Vuonna 1979 perustettu Evac on viime vuosina lähtenyt voimakkaaseen kasvuun ja kohdannut kasvuyritykselle tyypillisen haasteen: tietohallinnon johtaminen ja tietotekniikkapalvelut eivät pysyneet liiketoiminnan kasvun tahdissa mukana. Oli löydettävä ratkaisu, jolla saataisiin kestävä ja globaalisti yhtenäinen perusta tietohallinnolle ja sen tuottamille palveluille.

”Tällaisen mallin kautta pk-yritys saa ison yrityksen edut ja kykenee voittamaan sekä laadussa että hinnassa. Paketin kautta tulevat ominaisuudet ovat laajemmat kuin jos itse neuvottelisimme suoraan toimittajien kanssa”, pohtii Evacin talousjohtaja Tuomo Valkonen.

Lue koko tarina

KULUUKO AIKASI IT-PERUSPALVELUIDEN JOHTAMISEEN?

Moni keskikokoisen yrityksen tietohallintojohtaja käyttää jopa puolet ajastaan IT-peruspalveluiden johtamiseen. Oletko sinä yksi heistä?

Tietotekniikan peruspalveluiden ulkoistamisessa on kyse muustakin kuin puhelimista ja tietoliikenneyhteyksistä. Onnistuakseen se vaatii strategista näkemystä ja kykyä johtaa. Jos sinulla ei ole aikaa tai halua perehtyä IT:n johtamiseen, luota meihin.

Keskustellaanko lisää? 

Ota yhteyttä

Mikä on IT Backbone as a Service?

Meillä IT Backbone as a Service (ITBaaS) tarkoittaa, että voit jättää IT-peruspalvelut ja niiden johtamisen huoleksemme. ITBaaS sisältää johdetut perustietotekniikkapalvelut: IT-infrastruktuuripalvelut ja IT:n loppukäyttäjien palvelut. Huippuasiantuntijoista koostuva tiimimme huolehtii IT-peruspalveluidesi johtamisesta, kehittämisestä ja hankkimisesta. Tarvittaessa autamme sinua myös esimerkiksi palveluautomaation hyödyntämisessä. Mitä tahansa valitsetkaan, voit olla varma että käytössäsi on aina modernit IT-palvelut, jotka skaalautuvat liiketoimintasi tarpeisiin.

Saat käyttöösi: 

  • Parhaat käytännöt johtamiseen ja prosesseihin
  • Huippuasiantuntijoista koostuvan tiimin
  • Jatkuvasti kehittyvät tietotekniikkapalvelut
  • Aina tehokkaan ja laadukkaan palvelun
  • Ympärillesi kunnianhimoisten yritysten ekosysteemin

Millainen kokonaisuus sopisi teille?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan!

Ari Nuutinen

ari.nuutinen@sofigate.com

+358 40 513 1511

Cookies Settings