PALVELUINTEGRAATIO PALVELUKSESSASI

Lataa kirja palveluintegraatiosta – latauslomake alempana tällä sivulla!

Digi-palveluiden kiihdytyskaista

Palveluintegraatio on sitä, että pystyt tuottamaan tehokkaasti ja laadukkaasti digitaalisia palveluja nykyisen toimittajaverkostosi kanssa. Yhtenäisten käytäntöjen ja toimivien prosessien avulla se huolehtii erinomaisesta palvelukokemuksesta ja siirtää fokuksen kehittämiseen.

Täytä alla oleva lomake, niin saat PDF-version palveluintegraation opaskirjasta ilmaiseksi!

(Näin käsittelemme yhteystietojasi.)

Oletko tyytyväinen nykytilanteeseesi vai olisiko siinä parantamisen varaa?

Tehdäänkö yrityksessäsi digitalisaation ja digitaalisen liiketoiminnan kehittämishankkeet “otona”? Viekö operatiivinen fokus liikaa aikaa kehittämiseltä jättäen kehityshankkeet tehtävälistan pohjalle? Vaivaako selkeiden tilannekuvien puute? Turhautuvatko sekä ylin johto että työntekijät toimimattomiin järjestelmiin ja heikkoon palvelukokemukseen?

Ammattimaisesti johdetun ja organisoidun palveluintegraation avulla pystyt vähentämään merkittävästi operatiiviseen palveluiden hallintaan tarvittavaa aikaa ja resursseja sekä seuraamaan kumppaniverkostosi toimintaa reaaliaikaisesti. Voit kohdistaa oman organisaatiosi resurssit liiketoimintasi kasvua ja tavoitteita tukevaan toimintaan ja kehitysprojekteihin. Palveluintegraatio tarvitsee uudistuneita käytäntöjä, tehokkaasti toimivia prosesseja, johtamisosaamista ja työkaluja. Hyvin rakennettuna se tuottaa kustannussäästöjä, läpinäkyvyyttä palveluiden toimivuuteen sekä parantaa asiakas- ja käyttäjäkokemusta.

Pohjoismaiden johtava asiantuntija

Rakennamme organisaatiosi palveluintegraation toimintamallit ja niitä tukevat työkalut nopeammin kuin kukaan muu. Hyödynnämme huippuasiantuntijoidemme kokemusta ja yhdessä asiakkaiden kanssa hyviksi todettuja parhaita käytäntöjä, jotka mahdollistavat nopeat tulokset ja mitattavan liiketoimintahyödyn.

Miten me sen teemme? Lue täältä (englanniksi)

KIINNOSTUITKO? OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Anne Kinnunen

Customer Executive

+358 40 552 9662

anne.kinnunen@sofigate.com

Pavel Haimi

Business Executive, SIAM

+358 400 468 182

pavel.haimi@sofigate.com

Matti VesalaMatti Vesala

Business Executive

+358 50 376 0242

matti.vesala@sofigate.com

LUE LISÄÄ TEHOKKAISTA DIGITAALISISTA PALVELUISTA

Cookies Settings