HANAA SAP- HANKKEESEEN

Koska SAP S/4HANA tuo aitoja hyötyjä liiketoiminnalle, päivityksen kanssa ei kannata enää vitkutella! SAP-toiminnanohjaus- järjestelmien käyttäjiä ympäri maailman yhdistää yksi asia: tuki nykyiselle SAP-järjestelmälle loppuu vuoteen 2027 mennessä, ja asialle pitäisi alkaa tehdä jotakin. Käytännössä nyt on kuutisen vuotta aikaa päivittää oma SAP-järjestelmä S/4HANAan.

Lue lisää Lue lisää SAP-liiketoiminnastamme

TEHOT IRTI SAP:sta – LATAA OPAS

SAP S/4HANA -uudistus kolkuttaa ovella monessa organisaatiossa. Kyse ei ole vain vanhan järjestelmän päivittämisestä, vaan liiketoimintaetua tuottavien uusien toimintamallien tavoittelemisesta uudistuneen teknologian avulla.

Lataa opas

ME OSAAMME SAP:N

Häämöttääko S/4HANA-päivitys lähitulevaisuudessa? Sofigaten SAP Transformations -liiketoimintayksikön CTO Antti Ryysy kertoo kuusi askelta, jotka auttavat välttämään tyypilliset sudenkuopat.

Lue artikkeli

NYT BISNES ON PELI!

Liiketoiminta-alusta on suuri hankinta. Moni organisaatio joutuu tekemään päätöksen ilman kokemusta siitä, miten moderni liiketoimintajärjestelmä käytän-nössä voi tukea liiketoimintaa. Vaan ei enää: tervetuloa haastamaan itsesi ja organisaatiosi pelaamaan SAP S/4HANA -simulaatiopeliä!

Tutustu simulaatiopeliin

Janne Parkkonen

Business Executive

+358 50 5747 185

janne.parkkonen@sofigate.com

 

Cookies Settings