Tunnistatko pullonkauloja IT-palveluidesi nopeudessa, toimintavarmuudessa tai liiketoimintahyötyjen maksimoinnissa?

3 VINKKIÄ PULLONKAULOJEN PURKAMISEEN:

LISÄÄ VAUHTIA KEHITTÄMISEEN

Fasilitoi päätöksentekoa kekseliäästi. Älä anna kehitysaloitteiden hautautua hallintomalleihin ja työkaluihin. Käytä kulloiseenkin tarpeeseen sopivia ketteriä kehitysmenetelmiä.

VARMISTA TOIMIVAT PALVELUT

Älä julkaise koskaan palveluita, jotka eivät ole valmiita suuren yleisön käytettäväksi. Varmista, että opit poikkeamatilanteista – älä anna samojen virheiden toistua.

MAKSIMOI LIIKETOIMINTAHYÖDYT

Vastuuta arvon toteutumisen varmistaminen selkeästi. Helpoin tapa mitata liiketoimintahyötyjen ja arvon toteutumista on verrata käyttöön otettua IT-palvelua suunniteltua business casea vasten.

ONKO SINULLA JO SERVICE LIFECYCLE MANAGER?

Löytyykö organisaatiostasi rooli, henkilö tai tiimi, jotka huolehtivat kokonaisvaltaisesti sovellusten, järjestelmien ja eri IT- ja digitaalisten palveluiden elinkaaren hallinnasta?

Jos ei, voimme auttaa! Tarjoamme Service Lifecycle Manager -palvelua, joka sisältää liiketoiminnan rajapinnassa työskentelyn, kehittämisen hallinnan sekä palvelutuotannon koordinoinnin. Skaalautuvan palvelun avulla ratkaiset kertaheitolla haasteet resursoinnissa tai osaamisessa, kun tarvitset tehokasta IT-palveluiden elinkaaren hallintaa. Palvelu voi kattaa yksittäisiä sovelluksia tai kokonaisia palvelualueita. Lupaamme nopeaa reagointia ja olemme valmiit sitoutumaan yhdessä sovittuihin palvelutasoihin. Saat aina kuhunkin tarpeeseen parhaat ihmiset, jotka voivat auttaa myös toimintamallien ja työkalujen kehittämisessä.

OTA YHTEYTTÄ, JUTELLAAN LISÄÄ!

PAVEL HAIMI

Business Executive

pavel.haimi@sofigate.com

+358 400 468182

Kiinnostaako palvelunhallinta? Lue lisää...

Cookies Settings